Geef de slaapkamer een sfeervolle opfrisser

Het nieuwe jaar is begonnen en de lente komt alweer om de hoek kijken, een mooi moment om je interieur op te frissen. Dit jaar ligt de focus op de slaapkamer: van prachtig textiel in natuurlijke kleuren tot functionele slaapkamermeubels en sfeervolle verlichting. We zien voor de slaapkamer veel nieuwe producten waar we best "zen" van worden. Ze lijken allemaal geïnspireerd door de luxe hotels in Aziatische landen en brengen je in ontspannen Oosterse sferen. Ideaal natuurllijk voor een perfecte nachtrust! UW Woonmagazine geeft 5 tips om je slaapkamer een sfeervolle opfrisser te geven.  

Tips voor een sfeervolle slaapkamer
Tip 1: De slaapkamer is de plek om te relaxen en jezelf op te laden voor een nieuwe dag. Met nieuw beddengoed verander je instant de sfeer. Met de uitstraling van het nieuwe VÅRÄRT beddengoed van IKEA waan je je bij het wakker worden in een luxe hotel.

Slaapkamer met Oosterse sfeer - bed IKEA OPPLAND

Tip 2: De slaapkamer moet niet alleen sfeervol zijn, maar ook functioneel. Zorg voor een kastje met veel opbergmogelijkheden naast het bed om al je rommel in weg te stoppen. Het kastje uit de OPPLAND serie van IKEA is sfeervol en je kan er gemakkelijk alles in kwijt.

IKEA slaapkamerkastje OPPLAND serie

Tip 3: Geef een nieuwe uitstraling aan je slaapkamer met een andere lampenkap. De NYMÖ lampenkappen van IKEA zijn er in koper en wit. Als je het licht aandoet, verschijnen er prachtige patronen op de muur.

Slaapkamer met IKEA hanglamp NYMO

Tip 4: In een slaapkamer wil je natuurlijk vooral heerlijk slapen. Een nieuw bed met een goed matras doet heel veel voor je nachtrust en is een goede investering voor heel veel jaren plezier. Het ontwerp van het ASKVOLL bed is geïnspireerd op de scherpe grafische vormen van de traditionele vouwkunst origami. Het resultaat is een klassiek en gestroomlijnd bed dat opvalt door haar eenvoud.

Slaapkamer met Oosterse invloeden - IKEA bed ASKVOLL

Tip 5: Met verrassende details geef je de slaapkamer net iets extra's. Hang een persoonlijk voorwerp aan de muur van bijvoorbeeld een verre reis met een mooie herinnering. Of hang een bijzondere lamp o: met de KRUSNING lampenkap kan je alle kanten op. De kap, gemaakt van zeven lagen papier, verspreidt een prachtig diffuus licht. (IKEA)

IKEA KRUSNING lampenkap

 

 

 

 

 

BROCHURE AANVRAGEN

RestyleXL -
RestyleXL

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen