pinterest
Geef design aan je interieur met een spannende mix van wand- en vloertegels

Geef design aan je interieur met een spannende mix van wand- en vloertegels

Wil je jouw badkamer, keuken of living net zo’n stijlvol uiterlijk geven zoals de voorbeelden die je in een interieurboek ziet? Dankzij de veelzijdigheid, uitstraling en toepassing van keramische tegels wordt deze vorm van vloer- en wandbekleding steeds meer toegepast in luxe interieurs. Tegels met een natuurstenen-, beton- of houtlook geven het interieur de gewenste sfeer. De keramische tegel heeft naast zijn exclusieve uiterlijk ook nog diverse praktische kanten! De tegels kunnen namelijk in iedere ruimte toegepast worden, zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in onderhoud.

The Art of Mixing

De truc zit hem in het mixen van de tegels. Denk daarbij niet alleen aan kleur, maar ook aan formaat, vorm en textuur. Kies je voor mat of glanzend? Combineer marmer met houtlook om meer warmte aan een ruimte te geven. Combineer natuurlijke kleuren met bijzondere texturen zodat deze tegels een blikvanger vormen. De Living Ceramics collectie van Intercodam is een vooruitstrevende keramische tegelcollectie. De tegels hebben allemaal dezelfde dikte, waardoor ze mooi te combineren zijn.

FotoGeef design aan je interieur met een spannende mix van wand- en vloertegels

Living Ceramics

Living Ceramics is ontstaan met de wens om unieke keramische oplossingen te bieden in de wereld van interieurontwerp en architectuur, om zo leven en inspiratie te geven aan verschillende ruimtes. Het merk is vooruitstrevend op het gebied van innovatie en design. De collectie is ontworpen door avant-garde designers, die de keramische tegels met passie en creativiteit naar een hoger niveau hebben gebracht.

Betrek buiten bij binnen en laat de vloertegel doorlopen op het terras. Creëer aangename warmte in combinatie met vloerverwarming. Bij Intercodam zijn de vloer- en wandtegels op stijl ingedeeld. Zo wordt het een stuk makkelijker voor jou om de tegel te vinden die het best in jouw project past. Van subtiel mozaïek tot reusachtige tegelplaten van een aantal vierkante meter. De tegels hebben gezamenlijk één eigenschap gemeen: ze zijn met uiterste zorg gemaakt van hoogste kwaliteit grondstoffen.

In de intercodam Toonzaal in Amsterdam, de Studio in Amstelveen & Showroom in Haarlem ben je van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken. Bij intercodam is alles mogelijk!

Beeldmateriaal: Intercodam

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen