pinterest
Genieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten

Genieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten

Genieten in stijl? Dat kan met deze verfrissende mousserende wijn met een aantrekkelijke (sexy) lichtroze kleur, een vleugje hibiscus en gember, die zorgen voor een delicate en verrassende bloemachtige touch. Serveer hem goed gekoeld, of als basis voor heerlijke cocktails.

De looks van !

Rosé is terug in de mode en op de tuintafel de looks en charme van Zuid Frankrijk. Een goede rosé is een wijn voor alle gelegenheden. Lolea rosé wordt gemaakt van Grenache en Tempranillo druiven, verfrissend als een witte wijn, maar met het karakter van een goede rode wijn en met de gratie en frisheid van de eerste en de ernst en diepte van de laatste.

FotoGenieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten

Goed gekoeld in een fijn kristallen flûte, versierd met een hibiscus bloem als finishing touch

Bloemen, fruit en kruiden zijn in harmonie in deze verfijnde mix met zijn delicaat aroma en aantrekkelijke lichtroze kleur, in de stijl van de Côtes de Provence. Deze wijnen hebben een laag tanninegehalte, zijn meestal bleek van kleur met een fris en licht citrus palet, biedt de wijn een fruitige en warme sensatie met een intrigerende smaak die je moet uitproberen. De perfecte manier om deze wijn te serveren is goed gekoeld in een fijn kristallen flûte, versierd met een hibiscus bloem als finishing touch. Het resultaat is spectaculair.

Rosé Cocktail shakes

Fruit rosé
Met behulp van een cocktail shaker, combineer Lolea nr.5 met plakjes vers fruit, vers geperst sap van citrusvruchten en een “splash” fijne brandy. En klaar is de perfecte mix.

Kir Royal

FotoGenieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten
Zet de bloem in de bodem van het glas, voeg bloemensiroop naar smaak en giet dit over de Lolea rosé. De belletjes zullen naar het oppervlak stijgen en de hibuscus zal langzaam openen. De bloem kan worden gegeten aan het einde van de proeverij.

Mezcal rosé
Probeer met het sap van een halve limoen, een vleugje honing of agave nectar en een vleugje mezcal; een complexe en stimulerende combinatie zonder verlies van de heerlijke frisheid van de Lolea rosé.

Bellini rosé

FotoGenieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten

Zet de bloem op de bodem van het glas. Voeg perzik puree toe en daarna de Lolea rosé en mix voorzichtig.

FotoGenieten in stijl met heerlijke rosé cocktail recepten

Lolea rosé is een perfecte mix van rosé wijn, met de elegante geur van de hibiscus bloem, een pittige gember afdronk met een fijne sprankelende finish. Lolea nr.5 rosé is voor € 10,95 te koop bij de speciaalzaak.

Meer inspiratie voor een zonnige dag in de tuin of op het terras vind je hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen