pinterest
Geuren bepalen onze emoties

Geuren bepalen onze emoties

Geurmarketing krijgt de laatste jaren meer aandacht, en terecht. Reukzin is een vaak onderschat zintuig. De geur die je waarneemt, bepaalt mee hoe je je voelt en gedraagt, zo weten ze bij Dauby. Zo zal je je een negatieve gedachte vormen over een plek waar het niet goed ruikt. Maar het omgekeerde ook: met een aangename geur in een winkel zullen klanten zich meer op hun gemak voelen, langer blijven, en meer kopen.
Zorg er dus voor dat je woning, winkel of kantoor de juiste geur heeft zodat iedereen zich goed voelt bij jou. Pure®Fragrance biedt voor jouw woning of bedrijf 5 nieuwe geuren aan die elk een andere sensatie opwekken.

Emoties en gevoelens

FotoGeuren bepalen onze emoties

De 5 nieuwe geuren van Pure® Fragrance zijn zorgvuldig samengesteld op basis van aromachologie, een moderne wetenschap die de impact van geuren op het menselijk gedrag bestudeert. De geuren zorgen er voor dat je bij het ruiken ervan bepaalde emoties en gevoelens ervaart. Deze geurervaringen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar het zijn wel stuk voor stuk feel good sensaties.

FotoGeuren bepalen onze emoties

  • Coffee en Fresh Linen : nostalgische én warmhartige ervaring. Neem deze geur in je winkel, receptie of restaurant en je klanten voelen zich meteen thuis.
  • Lime Spark en Apple : deze fruitige geuren geven je een opgewekt en vrolijk gevoel. Ideaal voor op kantoor of de vergaderruimte voor een positieve en productieve werksfeer.
  • Sweet Dreams : met deze geur kom je helemaal tot rust. Droom weg en ontspan! 

Ontwerp

FotoGeuren bepalen onze emoties

Omdat het belangrijk is dat de geurverdelers van Pure® Fragrance bij elke stijl passen, werden ze met grote aandacht ontworpen. Door het strakke design en de warme materialen past het perfect in elk interieur, van landelijk tot modern. Ontdek onze nieuwe geurverdelers nu. Als extra pluspunt dien je de stokjes nooit om te draaien. De katoenvezel absorbeert de moleculen en zorgt voor een gelijkmatige en constante geurverdeling in de lucht. 

Dauby

Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag

Informatie aanvragen bij Dauby

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen