pinterest
Gezonde snacks voor huisdieren

Gezonde snacks voor huisdieren

Als beloning, voor extra energie of pure verwennerij. MySeasons introduceert Pet Snacks: een collectie gezonde snacks voor huisdieren. Van vegetarische hamburgers tot muffins vol groenten en van granencake tot koekjes met fruit. Bereid met 100% natuurlijke en verse ingrediënten maar zonder kunstmatige aroma's, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De ‘verantwoorde tussendoortjes’ zijn ontwikkeld door bakkers en dierenartsen. Een panel van honden, vogels, konijnen, hamsters en paarden heeft ze vervolgens uitgebreid getest en goedgekeurd.

Gezondheid

FotoGezonde snacks voor huisdieren 

Het komt vaak voor: het delen van een eigen (calorierijke) lekkernijen met je huisdier. Omdat een huisdier meestal veel kleiner is dan een mens, groeit het beestje daarvan relatief snel in gewicht. Het overgewicht leidt tot luiheid of gezondheidsklachten (suikerziekte en gewrichts- en hartproblemen). Verwen je huisdier daarom tussen de maaltijden door op een gezonde manier. De natuurlijke en smakelijke Pet Snacks van MySeasons bevatten onder meer ruwe eiwitten voor een sterk en gezond dierenlichaam en zijn bereid met verse ingrediënten zoals wortels, spinazie, brocolli, rode bietjes en kruiden. De recepturen zijn door bakkers op advies van dierenartsen ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunt de gezondheid van het dier.

Vegetarische hamburgers

FotoGezonde snacks voor huisdieren 

De natuurlijke, vegetarische hamburgers van MySeasons voor hond en paard zijn er in twee smaken (kleuren). Een groene bereid met verse spinazie en peterselie en een rode met bietjes als hoofdingrediënt. Een vegaburger bevat ongeveer 300 Kcal. Verkrijgbaar voor € 3,49 (2 st).

Muffins

FotoGezonde snacks voor huisdieren 

Voor honden, vogels, konijnen en andere knaagdieren presenteert MySeasons drie verschillende muffins met onder meer met verse spinazie, rode bietjes, wortels, broccoli en bonen. De gezonde snacks zijn voorzien van smakelijke toppings van lijn-, sesam- of pompoenzaadjes. Een muffin bevat ongeveer 340 Kcal. Verkrijgbaar voor € 2,99 (3 st). De gemengde broodjes van MySeasons hebben drie verschillende smaken. Honden, konijnen, vogels en ook paarden lusten ze maar wat graag. Verras ze eens met een verse spinazie-, wortel- of meergranenbroodje. Een broodje bevat ongeveer 340 Kcal. Verkrijgbaar voor € 2,99 (3 st).

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen