pinterest
Verf voor binnen en buiten

Verf voor binnen en buiten

Een likje verf kan je woning onherkenbaar veranderen en upgraden. Het is een relatief makkelijke manier om je huis de kleur te geven die bij je past. Of je verft je interieur in de trendkleuren van dat moment. Met de verf van Graham & Brown kun je alle kanten op!

Contrast

FotoVerf voor binnen en buiten

Een kamer bestaat uit overgangen. Van de deurpost naar de muur en het kozijn naar een andere muur. Dit kun je indelen in kleurzones. Krachtig is het om dat te doen met contrasterende kleuren. Dit kun je ook doen om het verschil tussen bepaalde ruimtes aan te geven. Juist nu alles in elkaar overloopt en verschillende ruimtes multifunctioneler zijn dan ooit. Zo krijg je rust tussen relax- en werkplekken. 

Statement

FotoVerf voor binnen en buiten

Met zo'n woonkamer maak je echt een statement. Wanneer de verf in zo'n streep van muur over plafond loopt, lijkt de ruimte ook nog eens hoger. Als je de voorkeur geeft aan een look met minder contrast maar toch gedurfd, probeer dan eens om alles met dezelfde kleur te doordrenken. Elke centimeter van de muren en het houtwerk krijgt dezelfde kleur, waardoor een gezellige en coconachtige sfeer ontstaat. 

Buitenverf

FotoVerf voor binnen en buiten

Naast muren en accessoires binnen in huis, kun je natuurlijk ook buiten aan de slag met de verf van Graham & Brown. Ze hebben speciale zijdeglans lak in het assortiment voor hekjes en tuinmeubilair. Ook de voordeur kun je aanpakken, waarmee je de levensduur verlengt. De behang en verffabrikant heeft handige kleurstaaltjes die je op de muren kunt plakken, om te zien welke kleur het best past. Milieuvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van echte verf. Niets staat je meer in de weg van een nieuwe kleur geven aan je huis!


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen