pinterest
Gratis Henders & Hazel wonen inspiratieboek

Gratis Henders & Hazel wonen inspiratieboek

De interieurtrends volgen elkaar snel op en daarom heeft Henders & Hazel een volledig vernieuwd woonmagazine gemaakt. Een dubbeldik magazine met pagina’s nieuwe collecties en sfeerbeelden ter inspiratie voor je woonkamer en boordevol tips om je huis te restylen.

FotoGratis Henders & Hazel wonen inspiratieboek

Tips & ideeën voor je interieur

De kasten, zitmeubelen en stoelen van Henders & Hazel kan je grotendeels naar eigen wens ontwerpen. Er is vollop keuze in modellen, materialen en kleuren om je favoriete interieur vorm te geven. De meubels van Henders & Hazel passen bij uiteenlopende woonstijlen. In de inspiratiegids vind je ideeën voor volledig ingerichte interieurs, die je zo kan overnemen of die je naar je eigen wensen eenvoudig met elkaar kan combineren.

Met het magazine krijg je alle inspiratie die nodig is om een interieur te creëren waar je altijd al van gedroomd hebt. Want uiteindelijk is een huis waarin je je fijn voelt, het allerbelangrijkste.

Het Henders & Hazel woon- en inspiratiemagazine brengt nieuwe woonprogramma's, meubelcollecties, accessoires en wooninspiratie. Bestel via dit formulier de gratis Henders & Hazel woonbrochure. Je ontvangt dan de catalogus binnen 3 weken thuis. Een mooi bewaarexemplaar om thuis op je gemak door te lezen.

Informatie aanvragen bij Henders & Hazel

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen