pinterest
Groen is dé trend voor het interieur

Groen is dé trend voor het interieur

We kunnen er niet omheen: groen is dé trend. De groene plant is terug in het interieur en ook meubels en accessoires in verschillende groentinten zijn hot. Een bankstel, kussen of vaas? Het is groen, groen en nog eens groen.

Krijtverf in prachtige groentinten

Ook de muren doen mee met deze groen-trend. Geef bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een interieur-update met een muur in een groentint. Of in een andere mooie natuurtint, die matcht met de groene accessoires en planten. Met de verschillende groentinten van het krijtverfmerk Amazona wordt het echt groen, want deze verf is 100% biologisch afbreekbaar. Geen enkel ander krijtverfmerk op de Nederlandse markt mag dit claimen, het is de groenste verf die er is!

Amazona heeft 20 met de hand gemengde feel-good kleuren in het assortiment, waaronder meerdere groentinten. Met elke kleur zet je een andere stijl weg. Al zorgt de minerale basis van de verf altijd voor een zachte sfeer in de ruimte.

FotoGroen is dé trend voor het interieur
Helemaal van nu en een perfecte basis voor een Urban Jungle Look is de vergrijsde groentint Olijfgrijs op je muren.

FotoGroen is dé trend voor het interieur
Zin in een voorjaarsproof interieur? Met de frisse citron krijtverf heb je een prachtige basis voor je groene accessoires.

Snelle make-over

Heb je meteen zin gekregen in een restyling, maar geen trek in een project dat meerdere dagen in beslag neemt? Met Amazona schilder je muren, inclusief stucwerk of behang, vaak in één keer over. Voorbehandelen is niet nodig. En ook je meubels of accessoires voorzie je binnen de kortste keren van een nieuw jasje, zonder dat je deze eerst hoeft te schuren of gronden.

En omdat de verf niet ruikt of schadelijk is, kun je gerust binnenshuis aan de slag. Verfspetters poets je gemakkelijk weg met water en de lege verfemmer mag gewoon in de prullenbak. We geven je nog een paar mooie voorbeelden van krijtverf voor deze groene interieurtrend:

FotoGroen is dé trend voor het interieur

FotoGroen is dé trend voor het interieur

FotoGroen is dé trend voor het interieur

FotoGroen is dé trend voor het interieur

Woman on a mission

Amazona krijtverf wordt op de markt gebracht door de Nederlandse interieurstyliste Christel van Bragt. Christel is ‘a woman on a mission’ en pleit voor een milieubewuster gebruik van verf in ons interieur. Want waarom kiezen voor een vervuilende verf als het ecologische alternatief zoveel beter is?

FotoGroen is dé trend voor het interieur

Foto's: www.amazona.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen