pinterest
Groen wonen is dé trend

Groen wonen is dé trend

Duurzaam en cradle to cradle zijn twee voorbeelden van groen wonen en werken, die momenteel een enorme ontwikkeling doormaken. Vegan en groen zijn hip en de peilers voor een bewust leven. Haal de natuur in huis, is het motto van vandaag!

Natuurlijke materialen

FotoGroen wonen is dé trend 

Groen geeft rust en maakt dat we bewuster met onze omgeving omgaan. Dit heeft weer een positief effect op de inrichting van ons huis en de omgeving. Want we zoeken continu naar harmonie tussen mens en natuur. Naar eenvoud en rust. In een interieur verkrijg je dat onder meer door natuurlijke kleurtinten en materialen te gebruiken, zoals steen en hout. 

Natuursteen

FotoGroen wonen is dé trend

Huidtinten en poederkleuren combineren prachtig met het organische lijnenspel van wit marmer. Dit als tegenhanger van het donkerder groen. Voor de vloer is natuursteen is enorm duurzaam vanwege zijn lange levensduur. Daarnaast is de milieubelasting laag, helemaal vergeleken met de energie die nodig is voor het produceren van gebakken tegels.

Daarom laat Nibo Stone - specialist in vloeren van natuursteen en keramiek - geen kans onbenut om bij te dragen aan een beter milieu en wordt continu gezocht naar nieuwe mogelijkheden om producten te recyclen. Een voorbeeld daarvan is de Organic Gris. Deze vloertegels zijn ontworpen uit rest- en breukstukken van onze productie in natuursteen afbouwelementen zoals vensterbanken en dorpels. 

Alles past bij natuursteen

FotoGroen wonen is dé trend

Wat mooi past bij de groene woontrend zijn planten. De groene kleur van kamerplanten contrasteren geweldig bij elke natuursteensoort en kleur. En je hoeft niet per se groene vingers te hebben om kamerplanten goed te houden. Er zijn ook best veel soorten te krijgen die niet zoveel aandacht nodig hebben. Bovendien bestaan er ook luchtzuiverende planten. Zij zorgen voor jou en je omgeving. Deze zetten CO2 om in zuurstof en geven daarnaast zelfs waterstofdamp af. Supergezond dus om een paar van zo’n planten in je huis neer te zetten.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen