pinterest
Groene dromen voor stadbewoners

Groene dromen voor stadbewoners

Vergroenen is een levensstijl geworden. En dat was hard nodig, realiseerde elho zich. Daarom zoekt dit bloempotten en plantenbakken merk stadse groenliefhebbers die zichzelf, hun straat, de buurt of gevels willen versieren met groen. 

Vergroeningsproject

FotoGroene dromen voor stadbewonersDe natuur om je heen geeft ontspanning. Denk maar aan je eigen tuin. En elho denkt verder met lduurzame bloempotten van gerecycled plastic. Zo kunnen we ons omringen met groen, zuiveren de lucht en zijn we tegelijkertijd bezig met duurzaamheid en het milieu. Vanaf vandaag kun je bij elho een groenplan namens jezelf en de hele buurt indienen. De beste groenplannen (groot of klein) worden in mei bekendgemaakt, waarna elho met een deskundig groenteam jouw groene dromen laat uitkomen.

Advies aan iedereen die wil vergroenen

FotoGroene dromen voor stadbewonersBen je van plan je buurt te vergroenen, maar heb je geen idee hoe. Dan biedt elho de helpende hand met advies over verschillende plantenpakketten. Deze adviezen zijn gericht op jou en je buurtbewoners. Wat het best bij jullie wensen en de straat of omgeving past. Wil je meer dan alleen een klein stukje vergroenen? Ook daarbij helpt elho met verschillende pakketten en advies wat je allemaal nog meer nodig hebt.

Minder hittestress

FotoGroene dromen voor stadbewonersHoe meer groen, hoe minder de aarde opwarmt. Tegels geven teveel warmte af, wat weer zorgt voor opwarming van de aarde. Daarom is het ook van belang dat daken en tuinen vergroenen. Een groene omgeving zorgt ook een vergroting van de biodiversiteit, de hittestress in de stad neemt af en je ademt frissere lucht in. Mobiliseer vandaag nog je vrienden of buurtgenoten en start de vergroening in jouw omgeving. 

Je buurt vergroenen kan op allerlei verschillende manieren. Vind hier je inspiratie.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen