pinterest
Groene oase met een verticale tuin

Groene oase met een verticale tuin

Verticaal tuinieren is de trend! Door een verticale tuin verandert je terras, gevel, veranda of overkapping in een groene oase zonder dat de planten ruimte in beslag nemen. De planten zijn namelijk verwerkt in de wand. 

Natuurlijk decoratief

De verticale tuinen toveren elke saaie buitenmuur om tot een prachtig levend ecosysteem en geven een positieve vibe aan het terras. Het grote voordeel van de systemen: ze hebben voldoende ruimte voor een sterkte wortelontwikkeling en wateropslag. Via een doordacht overloopsysteem wordt het water eenvoudig over de wand verdeeld.

FotoGroene oase met een verticale tuin

Foto: Gevel by GRØNN 

Veel systemen kunnen geheel op maat worden gemaakt. Bij Gevel by GRØNN kan je ook zelf nog kiezen voor de kleur en coating en wordt de montage en het onderhoud voor je gedaan. Zo kan je optimaal genieten van je groene gevel!

De groene gevels kan je monteren op alle typen buitengevels, balustrades en schuttingen. Naar wens kan de groene wand in jouw tuin worden voorzien van een irrigatiesysteem zodat de beplanting altijd wordt voorzien van de juiste hoeveelheid water. Door de constructie kunnen de planten goed kunnen groeien en lang meegaan.

FotoGroene oase met een verticale tuin 

Lees ook: Verticaal tuinieren met de Green Wall

Foto's: Gevel by GRØNN

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen