pinterest
Handige app: Zo geef je op tijd je planten water

Handige app: Zo geef je op tijd je planten water

Vergeet je jouw kamerplanten op tijd water te geven? Vraag je je af wanneer je tuinplanten voeding nodig hebben? En hoeveel potgrond heb je nodig voor de potplanten op je balkon? De Pokon App is hét hulpmiddel voor iedereen die dol is op groen! De Pokon App heeft dit voorjaar een make-over gekregen. Het design is compleet vernieuwd én er zijn veel nieuwe functionaliteiten aan de app toegevoegd. Ontdek alle slimme functies: download de Pokon App gratis en je krijgt spontaan groene vingers.

Planten op tijd water geven

FotoHandige app: Zo geef je op tijd je planten water 

Dankzij de Dorstlesser vergeet je nooit meer om je planten water te geven. Zet de Dorstlesser aan en je ontvangt een watergeefalarm op de door jouw ingestelde momenten. Je planten zullen je dankbaar zijn!

Potgrondcalculator

FotoHandige app: Zo geef je op tijd je planten water 

Wil je mooie planten in potten op je balkon, terras of in de tuin zetten? Of wil je jouw border ophogen? Met de potgrondcalculator bereken je de hoeveelheid potgrond die je nodig hebt. Doorloop de keuzes, voer de afmetingen van je pot in en ontdek hoeveel potgrond je nodig hebt. Je krijgt ook meteen een potgrondadvies.

Handige tips

FotoHandige app: Zo geef je op tijd je planten water 

Plaats je vraag op het Pokon forum en je krijgt tips van andere Pokon fans. Bekijk leuke video’s met handige tips voor jouw gazon, kamerplanten en tuinplanten. Daarnaast worden er wekelijks nieuwe blogs en artikelen geplaatst. Genoeg te lezen en te bekijken!De Pokon App is gratis te downloaden in de Google Play Store (Android) en App Store (iOS).

Voor meer handige tuinideeen en tuintips klik je hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen