pinterest
Handige vuurpot voor onderweg

Handige vuurpot voor onderweg

Deze hippe vuurpot brandt op biomassa. Kleine takjes, houtsnippers of pelletkorrels zorgen ervoor dat de Wild, zo heet de vuurpot, overal kan branden, zonder rook kan branden. Gebruik de Wild op de camping, op het strand, in het park of in de tuin. Met de speciale Enki Stove Grillplaat (optioneel) creëer je gemakkelijk een handige barbecue. De Wild is ook geschikt om op te koken, met een grote pan of wok. Samen met familie of vrienden gezellig buiten eten en daarna genieten van een mooi rookvrij vuurtje.

Wild en Wild+

 FotoHandige vuurpot voor onderweg

FotoHandige vuurpot voor onderweg

Enki Stove Wild is er in twee verschillende maten. Klein en licht, voor de perfecte picknick onderweg of de grotere versie, voor een ontspannende kampeervakantie met vrienden. Hoogwaardig roestvrij staal en aluminium maken deze vuurpot tot een betrouwbare en duurzame reisgenoot. Je kunt buiten koken waar je maar wilt, hij is makkelijk in gebruik, het vuur is te controleren met een handige USB-kabel en Power Bank en het design is Italiaans en betaalbaar.

Over Enki Stove 

FotoHandige vuurpot voor onderweg 
Het Italiaanse Enki Stove is een jong en innovatief Italiaans bedrijf, dat sinds 2011 op zoek is naar nieuwe manieren om energie en warmte uit biomassa, op een efficiënte en milieuvriendelijke manier, te verkrijgen.
Zij ontwerpen, produceren en verkopen biomassavergassers met zeer lage emissies die kunnen worden gebruikt voor koken, verwarmen en afvalverwerking. Hun missie is het ontwerpen van vuurhaarden die op een duurzame, veilige en goedkope manier branden, zonder afstand te doen van ontwerp en functionaliteit. Ze hanteren de kwaliteits- en betrouwbaarheidscriteria die kenmerkend zijn voor Europees gemaakte producties.
FotoHandige vuurpot voor onderweg

Meer weten of deze leuke handige vuurpot? Een verkooppunt vind je hier

Art of Fire

A warm Welcome!

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen