pinterest
Hang- en sluitwerk voor elke interieurstijl

Hang- en sluitwerk voor elke interieurstijl

Ben je op zoek naar een deurkruk of raamgreep die past bij de stijl van jouw interieur? Zoek je kastgreepjes voor de slaapkamer, deurkrukken voor alle deuren in de hal of hang- en sluitwerk voor buiten? Bij Weijntjes vind je bijzonder luxe-, modern en klassiek hang- en sluitwerk, deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag.

In de vijf inspirerende winkels verspreid over Nederland, kan je de perfecte keus maken voor jouw interieur. En de unieke speciaalzaak heeft het hele assortiment op voorraad!

Diverse stijlen en bijzonder design

Weijntjes heeft prachtig hang- en sluitwerk. In diverse stijlen, van klassiek tot modern. Niet alleen voor monumentale bouw maar voor iedereen die van stijl houdt: Jugendstil, Art deco, Bauhaus, Franfurter, Philite, Retrotrend, maar ook modern en strak design. Ook is er keus uit verschillende materialen. We zetten een aantal mogelijkheden voor je op een rij.

Messing deurgrepen en raambeslag

Hou je van een klassieke en authentieke woonstijl? Weijntjes heeft een prachtige collectie messing bouwbeslag. Meestal ongelakt, zodat je kan kiezen uit glimmend houden door te poetsen of langzaam dof en donkerder laten worden en door het gebruik een doorleefde glans krijgt op de plaatsen waar het vastgepakt wordt.

Prachtige klassieke en tijdloze deurgrepen en raambeslag met een “eeuwige” uitstraling.

FotoHang- en sluitwerk voor elke interieurstijl
Terug van weggeweest, het jaren '30 icoon uit de vorige eeuw. Het Ton-model deur- en raambeslag, met succes opnieuw door Weijntjes geïntroduceerd. Stijlvol en elegant, met een houten tonnetje in diverse kleuren en soorten, altijd in topkwaliteit.

Tijdloos Nikkel en matnikkel

FotoHang- en sluitwerk voor elke interieurstijl

Nikkel en matnikkel beslag is niet geschikt voor buitengebruik, maar des te mooier voor binnen. Glansnikkel geeft het hang- en sluitwerk een mooie klassieke finish, die een warme kleur heeft. Matnikkel is een finish die we steeds vaker zien.

Goede sloten en beslag op deuren en ramen voorkomen een groot deel van de gelegenheidsinbraken

Ook inbraak werend bouwbeslag van nikkel is te vinden bij Weijntjes. Goede sloten, cilinders en beslag op deuren en ramen voorkomen een groot deel van de gelegenheidsinbraken en werken zeer preventief.

Zwart gelakt en houten deurklinken

Traditioneel zwartgelakt bouwbeslag wordt veel toegepast in de landelijke interieurstijl. We zien ze dan ook veel in gerestaureerde boerderijen, maar ook in monumentale panden.

FotoHang- en sluitwerk voor elke interieurstijl

Vanaf de 17e eeuw tot nu is hout een prima materiaal om bouwbeslag van te maken. In de landelijke stijl en bij monumenten wordt hout nog veel toegepast. Houten beslag werd vroeger veel gebruikt, zowel buiten als binnen. Sommige houtsoorten werden geschilderd, andere houtsoorten (o.a. eiken, pokhout, hardhout) werden blank gelaten. Weijntjes heeft een een prachtig en vrijwel compleet assortiment.

RVS voor een strakke uitstraling

Roestvrijstaal of roestvaststaal geeft een moderne of strakke uitstraling. Het materiaal leent zich niet voor uitbundige vormen. Het onderhoud is minimaal. RVS heeft vaak een Scandinavisch strak design dat goed bij een modern interieur past. De Nederlandse designer Piet Boon heeft een prachtig assortiment in RVS, welke overigens ook prachtig in een modern landelijke stijl combineert (zie foto hieronder)

FotoHang- en sluitwerk voor elke interieurstijl

Meer voorbeelden zien van hang- en sluitwerk van Weijntjes? Klik hier of bekijk de catalogus op de website

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen