pinterest
Heerlijke geur voor in huis

Heerlijke geur voor in huis

Maison Berger Paris introduceert een collectie die samen met Lolita Lempicka is ontworpen. De collectie bevat een Lampe Berger, gelimiteerde geurkaarsen en een parfumverspreider met sticks. De hele collectie is geïnspireerd op de iconische parfumfles in de vorm van de appel in facetgeslepen glas. Verkrijgbaar in blauwpaars en transparant. De producten zijn voorzien van het Lolita Lempicka logo in gouden opdruk. De Lampe Berger heeft een opvallende opengewerkte goudkleurige dop.

Iconische parfum

FotoHeerlijke geur voor in huis

Maison Berger Paris heeft zich voor zijn huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor de eerste maal in de historie is er namelijk een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van “Mon Premier Parfum” van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren. Dit fruitige parfum is verfijnd, vrouwelijk en sensueel en bevat elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonka boon, karamel en romige houtsoorten.

FotoHeerlijke geur voor in huis

 

Over Lolita Lempicka

FotoHeerlijke geur voor in huis

Lolita Lempicka is een mode-ontwerpster en een parfum designer uit Frankrijk. Een getalenteerde, romantische en verfijnde vrouw. Ze startte haar merk "Lolita Lempicka" in 1983. Ze creëerde haar eigen collectie met de hulp van haar man en later haar drie dochters, van wie er één in New York woont en voor het merk zorgt in de Verenigde Staten. In 1997 onthulde de ontwerper haar meest gedurfde project: Mon Premier Parfum. Een ware ode aan de vrouwelijkheid met zijn hebzuchtige, sensuele en verslavende tonen. Het parfum was meteen een succes en werd een wereldbestseller. Tegelijkertijd koppelde de ontwerper zich aan merken als Cacharel en ontwikkelde exclusieve collecties voor hen. Haar stijl weerspiegelt haar als een rijke, mysterieuze en gepassioneerde persoonlijkheid. Sterker nog, het biedt vrouwen unieke geuren met zeldzame kwaliteiten door een zachte vrouwelijke stijl, met een nieuw betoverde aard, geïllustreerd door zijn embleem "klimopblad".


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen