pinterest
Herinneringen maken met de hotel giftcard

Herinneringen maken met de hotel giftcard

Zijn je ouders 25 jaar getrouwd, heeft je favoriete collega een nieuwe uitdaging gevonden of ken je iemand die het verdient om er even tussenuit te gaan? Hotelgift is hét cadeau voor de ware hotelliefhebber bij elke gelegenheid. Via een persoonlijke voucher trakteer jij je dierbare(n) op een heerlijke hotelovernachting die je wereldwijd kunt verzilveren in een van de 110.000 hotels, verspreid over 170 landen. Hoe leuk is het om elkaar tijdens de aankomende feestmaand een mooie herinnering cadeau te doen!  

In heel Europa

FotoHerinneringen maken met de hotel giftcard
Een romantisch nachtje met je lief in het luxe Hilton hotel of juist een gezellig meerdaags verblijf in hartje centrum voor je beste vriendin in Holiday Inn? Hotelgift biedt voor elke bucketlist én portemonnee wat wils. Jij bepaalt de hoogte van de giftcard, de ontvanger kiest zijn of haar favoriete hotel, de bestemming en het aantal nachtjes. Houden je zus en haar vriend meer van boutique hotels op warme bestemmingen? Een drankje in de rooftop bar van het Aria Hotel in Budapest of een kamer met uitzicht op de azuurblauwe zee bij Hotel Katikies in het Griekse Santorini zijn via Hotelgift binnen handbereik. 

Trakteren op herinneringen

FotoHerinneringen maken met de hotel giftcard
Roomservice, een uitgebreid ontbijt, dikke, donzen dekbedden en groot ligbad; fantaseren we niet allemaal over de luxe extraatjes van een hotel? Hoe fijn is het dan om deze verwennerij cadeau te geven. Bovendien ben je na al deze heerlijkheid extra uitgerust om op stap te gaan en herinneringen te maken. Gaat jouw moeder helemaal los in de winkelstraat of verkent je vader liever het nabijgelegen bos met de hond? Wie weet nipt je vriendin het liefst tot in de late uurtjes van haar cocktail om dan tevreden haar hotelbed in te kruipen en staat je collega graag vroeg op om een fijne boottocht in de buurt te maken. Wedden dat zij met de mooiste verhalen en herinneringen thuiskomen? Nu maar fingers crossed dat jij als gulle gever wordt aangewezen om als + 1 mee te gaan. 

Persoonlijke e-card of luxe voucher?

FotoHerinneringen maken met de hotel giftcard
Selecteer jouw giftcard via de website van Hotelgift en voeg een persoonlijk tintje toe via een eigen foto, feestelijk thema of speciale boodschap. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de e-card per email naar de ontvanger te versturen op een datum naar keuze of zelf uit te printen. Je ontvangt hem dan direct in je mailbox. Weg met die last-minute cadeaustress! Geef je liever een fysiek geschenk? Per oktober 2017 biedt de gifting-organisatie een luxe hotel voucher die jouw traktatie nóg specialer maakt. Wel zo leuk als relatiegeschenk of onder de kerstboom. De hotelgiftcard heeft bovendien een verloopdatum van twee jaar dus het is geen probleem als het nachtje weg niet direct in de agenda past. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen