pinterest
Het geluid van de zomer in huis

Het geluid van de zomer in huis

De splinternieuwe Zirpybox van Relaxound brengt een zonnige gloed in je dagelijkse leven. Deze box verspreidt namelijk geluidjes van buiten. En dat niet alleen, het dynamische duo soundsysteem zorgt ervoor dat je je omringt voelt door krekels en ander vrolijk getjilp. De boxjes gaan op in je interieur, zodat je echt het gevoel krijgt in een zomerweide te zijn.

Ware symfonie

FotoHet geluid van de zomer in huisTerwijl het ene boxje het geluid van een krekel voortbrengt, krijg je uit de andere box een sprinkhaan te horen. Alsof je omarmt wordt door de zomerse zonnestralen voel je je gelijk ontspannen worden. De klanken worden moeiteloos geactiveerd door een slimme bewegingsdetector en spelen gedurende drie of dertig minuten. Vervolgens vervagen ze zachtjes alsof er een subtiele bries wegebt. Je kunt ook langer genieten van de vrolijke klanken genieten!

Gerecycled hout

FotoHet geluid van de zomer in huisDe ontwerpen van de boxjes zijn groen en stijlvol, waarbij de voorkant van 100% gerecycled hout is in de kleuren weidegroen, hout en wit. De batterij is oplaadbaar en draagt daarmee bij aan een duurzame toekomst. De Zirpybox is overal te plaatsen, van toilet tot gang en van woonkamer tot badkamer. Relaxsound bracht al eerder van deze leuke muziekboxjes op de markt, waaronder Birdybox en Oceanbox.

Hier vind je deze box en meer. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen