pinterest
Het gemak van een tv beugel

Het gemak van een tv beugel

Ben je nog niet helemaal tevreden met de opstelling van jouw zithoek? Staat het tv-meubel in de weg of wil je gewoon een andere look proberen? Overweeg dan om een tv beugel te kopen. Het is ontzettend handig en het heeft erg veel voordelen. Je leest er alles over in dit artikel!

Bespaar ruimte met een tv beugel

Met een muurbeugel voor je tv kun je erg veel ruimte besparen. Je hebt namelijk geen groot tv-meubel meer nodig! Een klein dressoir voor de mediabox is al genoeg. Het ophangsysteem zelf is daarnaast heel compact. Het komt dus goed van pas in kleine ruimtes. Denk aan een smalle woonkamer of een kleine slaapkamer.

Muurbeugels in verschillende soorten en maten

Ophangbeugels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Er is dus altijd wel een geschikt exemplaar te vinden voor jouw tv. Om te beginnen zijn er verschillende formaten te koop. Daarnaast kun je nog kiezen tussen een platte, kantelbare en/of draaibare tv beugel. De platte variant neemt het minste ruimte in beslag. Met een draaibare beugel en/of kantelbare beugel kun je zelf de ideale positie bepalen.

Altijd de ideale kijkhoek

Je kunt helemaal zelf bepalen op welke hoogte de tv moet hangen. In combinatie met een kantelbaar en draaibaar ophangststeem creëer je jouw ideale kijkhoek. Zo heb je vanaf elke plek in de woonkamer een goed zicht op het scherm. De kantelbare tv beugels kunnen tot wel 15 á 20 graden draaien. Handig toch?

FotoHet gemak van een tv beugel

Een veilige plek voor de tv

Heb je kleine kinderen, huisdieren of ben je zelf een beetje onhandig? Dan kan het ophangen van de tv ook een veilige keuze zijn. Je hoeft hierna nooit meer bang te zijn dat je het scherm per ongeluk van het dressoir stoot. Als je de ophangbeugel op de juiste manier monteert, hangt de tv meteen stevig aan de muur.

Geen last meer van schitteringen

Heb je vaak last van schitteringen en weerspiegelingen in het scherm? Bijvoorbeeld door de zon of wanneer je partner de felle leeslamp aanzet? Met een draaibare tv beugel heb je dit probleem binnen een paar seconden opgelost. Je hoeft het scherm alleen maar een beetje te draaien.

FotoHet gemak van een tv beugel

Tv beugel voor een moderne touch

Een tv beugel is erg praktisch en ziet er tegelijkertijd heel stijlvol uit. Je kunt het dus ook gebruiken om jouw woonkamer, slaapkamer of tv-kamer een moderne touch te geven. Je laat jouw mooie tv-scherm zo nog beter tot zijn recht komen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen