pinterest
Het leven aan de kust met deze behangtrend

Het leven aan de kust met deze behangtrend

Rebel Walls lanceert vier kleinere, op trends gebaseerde behangcollecties. Elke collectie heeft een duidelijk thema dat geïnspireerd is op de hedendaagse interieurtrends. Shore & Lines is de tweede trendcollectie die dit jaar online is gelanceerd en is perfect voor het zomerseizoen. Maar ook als u in de winter nog wilt nagenieten van het strandleven.

Boheemse ontspanning

FotoHet leven aan de kust met deze behangtrend

Deze trend collectie heeft een moderne en ontspannen kijk op de maritieme interieurstijl. Inspiratie komt voort uit de natuurlijke leefwijze aan de kust en de stijl past bij zomerhuizen en hotels.

Het behang maakt een speciaal gevoel los, dat van: Boheems en ontspannen, zee en kust, verwassen en versleten, picknick op het strand, kwaliteit voor kwantiteit

'De nabijheid van onze eigen productie maakt de reis van nieuwe trends tot afgewerkt behang minimaal. Dankzij dit kunnen wij voortdurend een selectie van behang aanbieden dat perfect past bij het nieuwste interieur', aldus Irene Gimmersta van Rebel Walls. Het behang maakt een speciaal gevoel los, dat van: Boheems en ontspannen, zee en kust, verwassen en versleten, picknick op het strand, kwaliteit voor kwantiteit, zonder stress.

Persoonlijkheid

FotoHet leven aan de kust met deze behangtrend
Rust en en liefde voor de zee, vrede en vrijheid om te doen wat je wilt. Een fiets is het vervoermiddel en de bestemming is altijd ergens dichtbij. Eenvoudig en onbezorgd, maar toch stijlvol gemeubileerd. Decoraties vanuit een erfenis worden gecombineerd met kustschatten. We worden verwelkomd door houten vloeren met een geur van zachte zeep, bescheiden planten in kleipotten en een knetterend vuur. Het hoofdpatroon is de streep. We houden van strepen op de muren, op lakens, op een shirt of een tas.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen