pinterest
Het leven is goed in een hangmat

Het leven is goed in een hangmat

Een hangmat staat garant voor relaxen. Of deze nu buiten of binnen hangt, dat maakt niet zoveel uit. Lekker languit liggen, beetje schommelen, drankje bij de hand en het leven is goed. Wie een achtertuin of patio heeft zonder bomen kan de hangmat aan een schutting of paal bevestigen. Er bestaan ook speciale hangmatsets, waarbij de touwen worden vastgemaakt een speciale standaard. Deze is eenvoudig in elkaar te zetten en het enige dat je nodig hebt, is wat ruimte.

Soorten en smaken

De romantici onder ons willen natuurlijk tussen de bomen hangen, waar de hangmat misschien een beetje scheefhangt, omdat de takken nu eenmaal niet op dezelfde hoogte hangen. Er zijn zoveel soorten en smaken, dat er voor elke stijl wel een kleur en vorm te vinden is. Als ie eenmaal hangt, kun je het liggedeelte zelf verder stylen met kussen bijvoorbeeld.

FotoHet leven is goed in een hangmat

Moderne hangmatten - zoals de hierboven afgebeelde Reluxx van Luxxout - hebben een weerbestendige doek en vormen zich automatisch rond de contouren van je lichaam Deze Reluxx is verkrijgbaar in zwart en wit en dankzij de solide constructie en ijzersterke materialen heeft de hangmat een maximaal draagvermogen van maar liefst 180 kilo. Dat maakt hem geschikt voor 2 personen! 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen