pinterest
High end interior design voor liefhebbers van designmeubelen

High end interior design voor liefhebbers van designmeubelen

De Japanse invloed op de interieurtrends is al lange tijd aanwezig. Een van de meest opvallende trends die de afgelopen jaren aan populariteit hebben gewonnen, is de zogenaamde Japandi-stijl. Deze stijl is een mengeling van Japanse en Scandinavische elementen en kenmerkt zich door een minimalistische en natuurlijke uitstraling.

Dutch design collectie

Ben je een liefhebber van deze stijl, van design meubels en design in het interieur? Dan vind je de nieuwe Dutch design collectie van Marcel Wolterinck, die hij voor Grey7 heeft ontworpen, fantastisch. Deze collectie is dankzij zijn inspiratievolle reizen naar Japan gecreëerd. Een exclusieve collectie van design banken, fauteuils, eetkamerfauteuils, kasten en prachtige accessoires. Pure en ingetogen ontwerpen. Functioneel en primitief. Ontwerpen waarbij het design en de vorm spreken.

FotoHigh end interior design voor liefhebbers van designmeubelen

Puur en ingetogen

De aandacht gaat naar het design en dat is precies hoe Marcel Wolterinck de lijn ontworpen heeft. “Door reizen ontwikkel je je smaak. De invloed van Japan is verweven door de hele collectie, ik zie het in de puurheid en ingetogenheid maar ook als functioneel en primitief, dat fascineert mij. Ik laat het design en de vorm spreken en streef naar schoonheid creëren, vanuit die behoefte is Wolterinck ontstaan,” aldus Marcel Wolterinck.

Toegankelijke high end interior design

Grey7 lanceerde eerder dit jaar een nieuwe interieur collectie onder de naam Zendo, ontworpen door top designer Marcel Wolterinck. Grey7 wil high end interior design toegankelijk maken voor liefhebbers van designmeubelen en interieurs. Dit doen ze onder meer door samen te werken met bekende Nederlandse interior designers. Grey7 werkte al samen met Bertram Beerbaum en Grand&Johnson.

FotoHigh end interior design voor liefhebbers van designmeubelen

Grey7

Inge van Hout, mede-eigenaar Grey7: “Dankzij de mooie en intensieve samenwerking met Wolterinck Design Studio en onze vakmensen, staat er nu een zeer uitgebreide collectie van designmeubels en accessoires die een mooie aanvulling zijn binnen onze collecties. Een resultaat waar we allemaal trots op zijn met het handschrift van Marcel Wolterinck en de waarden van Grey7.”

Bron: Grey7

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen