pinterest
Home Office make-over!

Home Office make-over!

Nu thuiswerken het nieuwe normaal is, is het heerlijk om aan de slag te gaan met je home-office. Maak je thuiswerkplek stijlvol en geef de ruimte een frisse make-over. Breng de spullen die je eigenlijk echt niet meer nodig hebt naar de kringloop en ga aan de slag met de ruimte. Kies voor stijlvol behang op de ene muur en geef de andere muur een frisse lik verf. Geef stijl aan de ruimte met nieuwe raambekleding en goede verlichting. Wil je het echt grondig aanpakken? Dan kies je voor een nieuwe vloer!

FotoHome Office make-over!

Duurzame vloeren met parketlook

Visgraat is de trend en prachtig voor je thuiskantoor. De duurzame PVC vloeren van Moduleo hebben een eigentijdse parketlook en zijn uiterst geschikt voor deze ruimte in je huis. Er zijn diverse planken en een visgraatmotief in donker, licht, vergrijsd hout en alles daar tussenin. Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook een alternatief in natuursteen look aan.

FotoHome Office make-over!

De vloeren zijn veerkrachtig en zijn daardoor heel stil wanneer er op wordt gelopen of met stoelen wordt geschoven. Daarnaast voelt de vloer heel zacht en warm aan. Hij kan zelfs met vloerverwarming worden gecombineerd. 

FotoHome Office make-over!

En ideaal voor je mooie thuiswerkplek: de vloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Bekijk voorbeelden van PVC vloeren voor jouw home-office

Foto's - Moduleo

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen