pinterest
Sociaal alarmsysteem voor thuis

Sociaal alarmsysteem voor thuis

Het sociale alarmsysteem Homies is vanaf heden online en in een aantal HEMA-winkels verkrijgbaar. HEMA en Achmea starten hiermee een intensieve samenwerking om met een betaalbaar en sociaal alarmsysteem de veiligheid van hun klanten te vergroten. Homies Alarm is een initiatief van Achmea. Met de aankoop van het slimme Homies alarmsysteem wordt de klant aangesloten op de modernste sociale alarmopvolging.  

Sociaal alarmssysteem

FotoSociaal alarmsysteem voor thuis

Homies is een alarmsysteem dat werkt met een sociale alarmering. Na zelfinstallatie voeg je de telefoonnummers van jouw buren en dichtbij wonende familie en vrienden toe aan de Homies-app. Wanneer je niet thuis bent en de alarmsensoren in jouw huis, brand of beweging detecteren, worden je buren en vrienden via een tijdelijke Whatsapp-groep geïnformeerd. Hen wordt gevraagd of zij een kijkje willen gaan nemen bij jou thuis. Zo is er binnen enkele minuten hulp aan de deur door bekenden. 

Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld brand of inbraak licht jouw alarmgroep de hulpdiensten in. Dit gebeurt nadat de brand of inbraak is gemeld in de app of wanneer niemand van jouw buren of vrienden reageert. Nadat de melding is afgehandeld, wordt de tijdelijke WhatsApp-groep automatisch verwijderd.

Laagdrempelig

FotoSociaal alarmsysteem voor thuis

Met Homies biedt HEMA een laagdrempelige oplossing voor mensen die hun huis beter willen beveiligen met behulp van hun buren en vrienden. Homies is eenvoudig en betaalbaar. Bovendien bevordert het de sociale verbinding in de buurt. 40% Van de gebruikers zegt na gebruik meer contact te hebben met hun buren.

HEMA biedt Homies optioneel aan in combinatie met de HEMA Woonverzekering zodat de klant goed is verzekerd mocht er alsnog iets gebeuren. Dick Koopman, directeur van Homies Alarm: ‘Homies zorgt voor sociale veiligheid in de buurt met simpel te bedienen apparatuur. Er is pas sprake van een alarmering als er echt iets aan de hand is. Door middel van de slimme apparatuur wordt het eigen en vooraf aangemelde netwerk gealarmeerd'. 

Laura Geerlings, Director Financial Services HEMA: ‘HEMA wil het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter maken. Daar past het aanbieden van een toegankelijk en sociaal alarmsysteem heel goed bij. Juist door ons lokale karakter kunnen wij als HEMA met Homies de buurt veiliger en socialer maken. Met Homies maakt HEMA een slim alarmsysteem toegankelijk voor een breed publiek'.
 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen