pinterest
Hoogwaardige interieuraccessoires

Hoogwaardige interieuraccessoires

C'avante Interior & Design lanceert een eigen collectie bestaande uit: de Noble, hoogkwalitatief zitelement en twee buitengewoon mooie binnendeuren Roma en Verona. 

Noble designed by C’avante Interior & Design

FotoHoogwaardige interieuraccessoires 

C’avante Interior & Design lanceert een zitelement onder eigen label, Noble. Noble heeft een moderne, luxe uitstraling en een vleugje Italiaanse allure. Door zowel stof als leer toe te passen, ontstaat een stijlvol geheel. Het zwevende effect geeft luchtigheid aan de opstelling. De bank is toepasbaar met plateau of armleuningen, een zacht of actief zitcomfort en een verstelbare zitdiepte daardoor geheel naar eigen wens samen te stellen. Het zitelement wordt aangevuld met een decoratieve poef welke niet alleen als extra zitplek kan fungeren maar tevens als salontafel of bijzettafel bijgeschoven kan worden. Daarnaast heeft C’avante Interior & Design een bijpassende bloktafel ontworpen in eiken Q-fineer, afgewerkt met een wengé kleur beits. En om het geheel in stijl af te kunnen maken, heeft C’avante Interior & Design ook bijpassende sierkussens in ton-surton combinaties gerealiseerd.

Roma en Verona designed by C’avante Interior & Design 

FotoHoogwaardige interieuraccessoires
C’avante Interior & Design lanceert twee typen binnendeuren: ROMA en VERONA. Binnendeur Roma heeft een verticale rondom doorlopende lijn die verdiept ligt in de deur. De deur staat voor eeuwigheid en vertegenwoordigt een tijdloos en chic ontwerp.  Door het openen van de deur verandert het perspectief op de verticale lijn, wat een verrassend effect geeft aan de uitstraling van de deur. Binnendeur Verona kenmerkt zich door een horizontaal terugleggende baan. Deze deur staat voor jeugdigheid, passend bij de verrassende combinatie van materialen. Een eiken deur met toevoeging van leer, maakt deze deur perfect toepasbaar als binnendeur of als deur in een walk-in closet. Ook hier met aandacht voor warme kleurcombinaties, die haarfijn aansluiten bij de luxe en elegante stijl van C’avante Interior & Design. Beide deuren zijn in een mdf of eiken massief uitvoering verkrijgbaar.

FotoHoogwaardige interieuraccessoires

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen