pinterest
Houten deuren met industriële look

Houten deuren met industriële look

Stalen deuren met een industriële uitstraling zijn dé trend voor het interieur. Ze zijn een schitterend element tussen de woonkamer en de keuken of als deur tussen het leefgedeelte en de hal. Ben je op zoek naar een mooi alternatief voor stalen deuren? Er zijn ook strakke en moderne deuren van echt hout. De houten deuren passen perfect in een stijlvolle, minimalistische woonsfeer en kunnen tegen een stootje

.FotoHouten deuren met industriële look

Albo SlimLine-deuren

Industriële deuren

De nieuwe Albo SlimLine-deuren hebben de smalle lijnen van de huidige industriële look, maar zijn prijstechnisch een goed alternatief voor stalen deuren. Deuren met glas of een dichte uitvoering, van een standaardmodel tot een op maat gemaakt design met afwijkende maten. Het kan allemaal met SlimLine-deuren, die daardoor alle ruimte bieden voor het creëren van een eigen sfeer.
De strakke lijnen in het echte hout blijven daarbij altijd identiek en bieden een industriële ambiance. De onzichtbare scharnieren en het magneetslot onderstrepen de minimalistische en strakke woonsfeer. Door de combinatie van licht, comfort en eenvoud zorgen SlimLine-deuren voor een echt thuisgevoel.

Absolute precisie                     

Zorgvuldige afwerking voor probleemloze oplevering
SlimLine-deuren zijn ook leverbaar in Albo-Plus uitvoering waarbij de deuren digitaal worden ingemeten en bewerkt. Vervolgens worden de deuren beglaasd en compleet afgelakt. Hierdoor ontstaat een absolute precisie met minimale draainaden, waardoor de deuren altijd perfect in het kozijn passen.


Albo Deuren is al 35 jaar totaalleverancier van een compleet assortiment binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en aanverwante producten. Vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen, met moderne technieken, beproefd vakmanschap en volgens een doordacht design.
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die de SlimLine deuren bieden, kan je op albodeuren.nl terecht.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen