pinterest
Houten dieren & bomen in het interieur

Houten dieren & bomen in het interieur

Vooral in het najaar vinden de houten dierenfiguren in minimalistische stijl hun weg naar sfeervolle interieurs. Opgebouwd uit puzzelstukken die uit een blankhouten plaat gelaserd worden, zijn het hedendaagse, no-nonsense decoratieobjecten die perfect blenden in elk interieur. En daar komt nu ook een houten dennenboom bij, opgevat als een puzzel in verschillende formaten. Bovendien doet de kleine dennenboom - handig verpakt in een kraftenveloppe - ook perfect dienst als kerstcadeau of originele kerstkaart.

Uitgebreide collectie

Familie beer, een eland groot of klein, een stoere, gestileerde wolf en een uitgepuurde lama: de ‘Nordic’-collectie van het Belgische Atelier Pierre is nu uitgebreid een houten dennenboom. Net zoals de dierenfiguren, is ook de dennenboom verkrijgbaar in verschillende formaten. Dat maakt het object evengoed inzetbaar als subtiel accent op de schouw of – als kerstboom! 

FotoHouten dieren & bomen in het interieur

Bovendien zit de houten dennenboom van Atelier Pierre in klein formaat compact en milieuvriendelijk verpakt in een kraftenveloppe. Dat maakt hem ook leuk geven als kerstcadeau of als originele kerstkaart. Is it Xmas yet?

FotoHouten dieren & bomen in het interieur

Jonge designer Bert 

Atelier Pierre is de designstudio van het familiebedrijf Vanhalst uit Wevelgem. Omdat traditie en vakmanschap de rode draad vormt doorheen de familiegeschiedenis van het bedrijf en omdat Vanhalst duurzaam ondernemerschap wil promoten, geeft de West-Vlaamse onderneming met Atelier Pierre jonge designers de kans om hun eerste collectie leefaccessoires te ontwikkelen. Creative director Sophie Vanhalst begeleidt dit proces. Zo werd de Nordic-collectie ontwikkeld door de jonge designer Bert Declercq. Met een paar strakke pennenstreken tekende hij de basiscontouren van de ondertussen welgekende elanden, lama’s, konijnen, herten en ijsberen.

FotoHouten dieren & bomen in het interieur

FotoHouten dieren & bomen in het interieur

De houten elandkop hang je dan weer als stijlvol statement aan je muur.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen