pinterest
Iconic award voor innovatief design

Iconic award voor innovatief design

Er is veel gebeurd sinds elegantie symbool stond voor vaste kussens en rechte posities. We zijn meer gaan ontspannen, we zijn speelser geworden en richten ons meer op de zintuigen. Dat willen we ook ervaren in onze huis. Elegantie is tegenwoordig zacht en uitnodigend, losjes en nonchalant. Elegantie overtuigt met ranke rompen en vloeiende lijnen. Net als Rolf Benz RONDO, de nieuwste vorm van loungen in stijl - vormgegeven door This Weber en vervaardigt door Rolf Benz in het Zwarte Woud. Niet voor niets onderscheiden met de Iconic award: innovative Interior 2018 winner.

Luxueus

FotoIconic award voor innovatief design

Rolf Benz RONDO bestaat uit een hoge en smalle, rondom lopende rugleuning. Daarop aangebracht zijn heerlijk zachte zitkussens in de comfortuitvoeringen “Lounge Deluxe” of “Lounge Plus”. De luxueuze rugkussens kunnen op wens worden voorzien van hoofdsteunen. Visuele lichtheid is altijd gegarandeerd dankzij een sierlijk onderstel en smalle gegoten poten. Perfect verwerkte naden vormen het bewijs van het vakmanschap van Rolf Benz.

Tijdloos

FotoIconic award voor innovatief design

Ook de vormgevingsmogelijkheden die Rolf Benz met RONDO biedt, zijn op uitstekende wijze gerealiseerd. Naast verschillende pootuitvoeringen en zithoogten is er keuze uit talrijke bankelementen voor individuele oplossingen in kleine en grote vertrekken. De bank RONDO krijgt een persoonlijke uitstraling door zijn grote keuze in bekledingen. Dankzij de lichte, tijdloze vorm kunnen onverschrokken kopers van banken zich gerust aan expressievere kleuren en materialen wagen.

Kijk hier voor meer informatie. 


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen