pinterest
Iedereen een eigen plek in de tuin

Iedereen een eigen plek in de tuin

Om je schutting alleen als tuinafscheiding te gebruiken, vinden de Buurjongens enigszins achterhaald. Met de nieuwe invulopties maak je van je schutting een gezellige en groene ruimte. Want, wat te denken van een voederbakje, een insectenhotel en een vogelhuisje? Iedereen krijgt z'n eigen plek in de tuin!

Privacy

Op de erfgrens tussen twee tuinen is iets bijzonders aan de hand. Samen met je buren beslis je over een stuk van je woonplek. Tegelijk beïnvloed je op de erfgrens ook hoe aantrekkelijk en toegankelijk de tuin is voor planten en dieren. Sommige mensen kiezen bij hun erfafscheiding vooral voor privacy en gemak. Maar anderen zoeken daarnaast naar meer gezelligheid, leven en groen. Meer groen creëer je met de geïntegreerde plantenvakken, ze zorgen voor groen en kleur op allerlei verschillende hoogtes.

FotoIedereen een eigen plek in de tuin
Duurzame tuinafscheidingen

Je aardbeien of kruiden pluk je zo uit de schutting. Nog meer leven in je tuin ontstaat door het voedertafeltje, insectenhotel en vogelhuisje. Ze maken je schutting direct tot een heerlijke plek voor de dieren in je tuin. Het nieuwe kastje en nisje bieden ruimte aan je tuinspullen. Daarmee heb je klein tuingereedschap zo voorhanden. En heb je een goede band met de buren? Gebruik het kastje dan om je zaden, speelgoed of laatste boeken uit te wisselen. Buurjongen Maarten Mulder licht de ontwikkeling toe: "Veel klanten hebben creatieve suggesties voor invulopties van onze schuttingen. Geïnspireerd door deze suggesties hebben wij het aantal invulopties nu verdubbeld."

FotoIedereen een eigen plek in de tuin
De Buurjongens ontwerpen en maken tuinafscheidingen en willen daarmee meer groen en leven rondom huizen creëren. Samen met de sociale werkplaats worden de Groenschutting en Plantenschutting gemaakt. Beide producten zijn gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. Per schutting kun je zelf de opties samenstellen, zodat de tuinschermen goed aansluiten op je wensen. Wil je meer weten over natuurlijke schuttingen, kijk dan hier
 
Over Buurjongens
Buurjongens Nico Langeveld, Maarten Mulder en Max Starr zetten zich in voor meer natuur in de straat en tuin. We ontwerpen en ontwikkelen producten om mensen aan te moedigen een prettige en natuurlijke leefomgeving te creëren. Meer en meer mensen wonen in een stedelijke omgeving. De stad is daarmee het dagelijks landschap voor veel mensen. Ecologen erkennen de bebouwde kom tegenwoordig als een apart type ecosysteem. Daar zijn mensen natuurlijk de grootste beslissende en vormende factor van. Natuurlijke tuinen en natuurrijke openbare ruimtes maken zo’n stad gezond en gezellig. Op de erfgrens van de particuliere tuin is iets bijzonders aan de hand: mensen beslissen samen met hun buren over een stuk van hun woonplek. Het zou mooi zijn als dit niet alleen om privacy gaat maar ook om groen en gezelligheid.

Bron: Buurjongens

Wil je meer inspiratie voor je tuin, kijk dan hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen