pinterest
In the spotlight, projector in een lamp

In the spotlight, projector in een lamp

Hou je van vernuftige hebbedingen en leuke gadgets? Dan mag Beam niet aan je aandacht ontsnappen. Deze smart projector stelt je in staat om lampen te veranderen in beamers en maakt beeldschermen overbodig.

Kickstarter succes

FotoIn the spotlight, projector in een lamp

Een filmpje kijken, een PowerPoint tonen of interactieve games spelen: eerder was hiervoor een beeldscherm een minimale vereiste. Vijf vindingrijke Hollanders fantaseerden over een briljante uitkomst: wat als je een projector in een lampfitting kunt draaien en daarmee elk oppervlak tot beeldscherm kunt omtoveren? Ruim een jaar geleden lanceerde het creatieve team het project op Kickstarter en met succes: binnen slechts drie dagen bereikten ze hun financiële doel. Inmiddels is Beam geboren.

Niet te filmen!

FotoIn the spotlight, projector in een lamp

Beelden vertonen zonder beeldscherm is cool, maar daarnaast ook apps projecteren en muziek afspelen is nog veel cooler, vonden de bedenkers van Beam. Met de geïntegreerde internetverbinding, ingebouwde speakers en bedieningsapp op je Apple of Android device kun je alles laten zien wat je wilt. Beam is zelfs zo slim dat hij ingesteld kan worden volgens het ‘If This Than That’-principe. Als je bijvoorbeeld een e-mail ontvangt, kun je deze automatisch laten projecteren. En kom je thuis na een lange werkdag? Dan kun je Beam jouw favoriete muziek laten afspelen! De mogelijkheden lijken niet te filmen, toch waagde Beam Labs een kansje. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen