pinterest
Ikea stylingtips voor je studentenkamer

Ikea stylingtips voor je studentenkamer

Ga je op kamers of wil je jouw huidige studentenkamer een beetje pimpen? IKEA helpt je op weg met vijf ideeën om je kamer te stylen. We hebben de leukste opbergers, accessoires en andere betaalbare spullen voor je geselecteerd, zodat je zo klaar bent voor het volgende studiejaar. Veel succes!

Stijlvolle studentenkamer

Denk zwart-wit! Want zelfgemaakte zwarte koffie uit de UPPHETTA koffiemaker smaakt altijd beter uit de zwart-witte UNGDOM bekers. Leuk detail: de strepen op dit TUVBRÄCKA dekbedovertrek zijn met de hand getekend en dus niet helemaal kaarsrecht. Weer iets geleerd!

FotoIkea stylingtips voor je studentenkamer

Een kamer om in te studeren

Tot ’s avonds laat aan het studeren? Doe een led-lamp in de NYFORS bureaulamp, daarmee bespaar je flink op de energiekosten. Papieren en foto’s berg je netjes op in de zwarte BLADIS doos. De ALOE VERA plant verdient een mooie plek op je bureau als decoratie.

FotoIkea stylingtips voor je studentenkamer

Een kamer om in uit te slapen

Na een lange nacht studeren (of feesten) kom je tot rust onder dit heerlijke zachte BJÖRNLOKA dekbedovertrek. Maar met de zwarte DEKAD wekker word je wel op tijd gewekt voor het volgende college. Begin de dag extra goed met koffie uit de DINERA beker.

FotoIkea stylingtips voor je studentenkamer

Kleur je kamer

Met het kleurrijke IKEA PS 2014 dekbedovertrek en de gele Zweedse IKEA PS 1995 klok tover je een donkere kamer om in een vrolijk geheel. Maak jouw kamer af met de poster van de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings.

FotoIkea stylingtips voor je studentenkamer

Van buiten naar binnen

Haal de natuur in huis met deze mooie vlinders op de TRILLING posters. Je favoriete plant gaat mee in deze ecru SKURAR sierpot. Om je spullen op te ruimen gebruik je deze witte KNARRA mand.

FotoIkea stylingtips voor je studentenkamer

Informatie aanvragen bij Ikea

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen