pinterest
Traprenovatie: in één dag totaal vernieuwde trap

Traprenovatie: in één dag totaal vernieuwde trap

Is je trap versleten of past hij niet meer bij de stijl van je interieur? Dan is Traprenovatie de perfecte oplossing! Een trap met houten bekleding kan vaak in één dag totaal worden vernieuwd en een betonnen trap kan naar wens worden bekleed.

Renoveer je trap

Slijtage, diepe gebruikssporen en vuil dat niet meer is weg te poetsen; dan is het tijd voor een nieuwe trap. Traprenovatie is aan ontwikkeling onderhevig en daarom is het de moeite waard om je goed te laten informeren. Er zijn uitgebreide assortimenten op het gebied van kleuren, leuningen en balustrades, alle trapkleuren kunnen van een antislip-reliëf worden voorzien. 

Op maat gemaakt

Er wordt gebruik gemaakt van een trede over trede systeem. De bestaande trap wordt bekleed met nieuwe overzettreden en stootborden, geheel op maat gemaakt. Elke trede wordt tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten, uitgezaagd en met een speciale lijm op uw treden verlijmd. Ook kan je de trap laten verfraaien door het integreren van ledverlichting in of onder de treden.

Ruime keuze uit trapdecors

Wanneer je de trap laat renoveren is er  keuze uit vele houtdecors en betonlook decors. Wil je de gehele trap in dezelfde kleur? Of kies je voor een andere kleur stootborden? Wil je de wangen van de trap mee bekleden? Bepaal zelf het trapdecor en laat de specialisten het vakwerk doen.

Kwalitatief en veilig

Met oog voor detail wordt de trap geheel in een nieuw jasje gestoken. Er wordt gebruik gemaakt van stoot- en krasvrij materiaal, zodat je volop kunt genieten van de nieuwe trap. Ook zijn de treden voorzien van antislip, zodat veiligheid wordt gewaarborgd.

Verfraai de trap met trapverlichting

Ledverlichting kan in of onder de traptreden gemaakt worden. Je kan ook kiezen voor ledverlichting in de leuning of balustrade. Het geeft de trap sfeer en maakt hem extra veilig. Trapleuningen en balustrades kunnen in RVS, Aluminium of hout uitgevoerd worden.

Van strak tot romantisch, bij NEWstairs traprenovatie & -bekleding is alles mogelijk. Van een gedegen advies tot het renoveren van de trap in ongeveer 1 dag. Voor meer informatie en vrijblijvend advies aan huis, klik hier: Traprenovatie


FotoTraprenovatie: in één dag totaal vernieuwde trap

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen