pinterest
In 10 stappen zorgeloos verbouwen

In 10 stappen zorgeloos verbouwen

Iedereen wil graag zorgeloos verbouwen, maar hoe pak je dat aan? Om het beste resultaat te behalen, is een goede voorbereiding echt noodzakelijk. Met het boek ‘In 10 stappen zorgeloos verbouwen’ van interieurarchitect Percy van de Werve kan je veel vervelende verrassingen en vertragingen voorkomen. Een echte aanrader als je gaat verbouwen!

FotoIn 10 stappen zorgeloos verbouwen

Percy van de Werve

Interieurarchitect Percy van de Werve van Studio Inside Out blinkt uit in creatieve oplossingen en met haar inzicht in ruimtes en goed gevoel voor kleuren en materialen is zij de persoon die lang gekoesterde wensen vertaalt naar een droomhuis. Daarnaast weet zij met haar jarenlange ervaring een verbouwing in goede banen te leiden met een gedroomd eindresultaat. Voor Percy moet verbouwen een feestje zijn en dat begint met een goede voorbereiding. Haar ervaring heeft zij vertaald in het boek ‘In 10 stappen zorgeloos verbouwen’.

Het beste resultaat uit je verbouwing

Met het stappenplan laat Percy je zien hoe je in 10 stappen de verbouwing goed voorbereid, zodat je een zorgeloze verbouwingstijd in het vooruitzicht hebt met jouw droomhuis als eindresultaat. Of je nu de keuken wilt vergroten, de badkamer wilt moderniseren, een aanbouw ambieert, of het volledige huis gaat verbouwen; voor elke optie geldt hetzelfde proces. De interieurarchtect leidt je van idee naar eindresultaat, met alle stappen er tussenin.

Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor jouw verbouwing!

De uitleg, opdrachten, prachtige voorbeelden en de bijbehorende toolkit in het boek helpen je om de verbouwing goed voor te bereiden. Dat is niet alleen heel leuk en leerzaam om te doen, maar ook echt belangrijk en zelfs noodzakelijk zodat de aannemer precies uitvoert wat jij bedoelt. Zo ligt er een stressvrije verbouwing in het vooruitzicht met jouw droomhuis met een doordachte indeling als resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor jouw verbouwing! Wil je ook gebruik maken van deze handleiding in de aanloop naar jouw verbouwing? Bestel hier het boek 

FotoIn 10 stappen zorgeloos verbouwen

Interieurarchitect

Wil je ook je (nieuwe) woning gaan verbouwen of uitbreiden en ben je na het lezen van het stappenplan nog onzeker over het maken van keuzes? Vind je het moeilijk om op een goede manier jouw wensen over te brengen naar de uitvoerende partijen? Of vind je jezelf niet kundig of creatief genoeg om een goed uitvoerbaar plan te maken en ben je op zoek naar een overzichtelijk kostenplaatje? Dan is het advies van een interieurarchitect geen overbodige luxe. Je kan contact opnemen met de schrijfster van het boek en samen met jou zoekt Percy naar de beste oplossing. Kijk voor meer informatie op de website van Percy van de Werve 

UW woonboek

In de komende editie van het koffietafelboek UW woonboek dat eind november verkrijgbaar is, zal Percy inspirerende projecten met ons delen.

 Bestel hier het boek In 10 stappen zorgeloos verbouwen 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen