pinterest
Innovatieve kapstok

Innovatieve kapstok

Een multifunctionele wandkapstok waarmee je ook nog eens alle kanten op kunt! Dat is de nieuwe Wheels. Het werkt als volgt: de haken van deze kapstok vormen wieltjes. Hierdoor kan de ruimte tussen de haken worden vergroot of verkleind. De kapstok kan op die manier worden aangepast aan het aantal jassen, koptelefoons en accessoires.

Designer

FotoInnovatieve kapstok

Hakenprofiel Wheels, ontworpen door de Nederlandse designer Dirk Ploos van Amstel, is praktisch in gebruik. Doordat de ruimte tussen de haken kan worden vergroot of verkleind, is de kapstok in een handomdraai worden aangepast aan wat er maar aangehangen wordt. De warme en no-nonsense uitstraling van Wheels wordt bepaald door de combinatie van mat geëpoxeerd aluminium en helder essenhout.

FotoInnovatieve kapstok

FotoInnovatieve kapstok

Stimuleringsfonds

FotoInnovatieve kapstok

Het ontwerp van Wheels is mede dankzij het Stimuleringsfonds tot stand gekomen. Dit fonds bevordert culturele projecten die de kwaliteit en ontwikkeling van vormgeving stimuleren. Wheels is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in wit uit voorraad leverbaar vanaf € 150,00 exclusief BTW. Afmetingen: 80 cm (vier wielen) of 50 cm (drie wielen) in de kleuren wit, okergeel, rood, lichtblauw, donkerblauw, donkergroen en donkergrijs.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen