pinterest
Accessoires voor een frisse voorjaarslook in huis

Accessoires voor een frisse voorjaarslook in huis

Is je interieur toe aan een frisse voorjaarslook? Met kussens en plaids creëer je in een handomdraai een nieuwe uitstraling van het interieur. Door verschillende kleuren, structuren en materialen te combineren, ontstaan unieke schatten voor in huis. Fluweel blijft dit voorjaar populair, maar ook katoen en stoer linnen voor een meer natuurlijke look voeren de boventoon in de nieuwe collecties.

Het accessoire-merk KAAT Amsterdam volgt de laatste trends op interieurgebied en haalt inspiratie uit het Amsterdamse stadsgezicht. Door een breed scala aan kussens en plaids biedt de collectie genoeg mogelijkheden voor een frisse metamorfose van je huis.. Lees hieronder meer over de stijlgroepen uit de nieuwe voorjaarscollectie.

Nature’s energy

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Voor iedereen met een voorliefde voor de natuur. Breng buiten naar binnen door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren. Denk hierbij aan een botanische mix met planten, kussens en plaids in een kleurenpalet van groen, lichtblauw en oker. Combineer niet alleen kleuren, maar ook verschillende stoffen en texturen.

Sunset setting

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Op zoek naar een stijl met meer warme kleuren? Bij de accessoires uit Sunset Setting vormen verschillende tinten roze in combinatie met geel, rood en blauw het uitgangspunt. Deze kleuren doen je denken aan een zomerse zonsondergang.  In de styling zien we vooral ronde, enigszins vrouwelijke vormen die warmte uitstralen.

Natural living

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Omdat de buitenwereld al hectisch genoeg is, groeit de behoefte aan rust in het interieur. Fris linnen gecombineerd met zachte kleuren als beige, grijs en roze brengen harmonie en rust. Accenten ontstaan door verschillende lagen en texturen te combineren. Voor iedereen die houdt van neutrale kleuren en wil ontsnappen aan de hectische buitenwereld.

Elegant Classics

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Klassieke invloeden zijn weer helemaal terug in het interieur. Denk hierbij aan natuurlijke vormen, verfijnde patronen en dierlijke prints. De trend Elegant Classic van KAAT Amsterdam is klassiek, luxe en elegant. Ook in het kleurgebruik zijn deze invloeden herkenbaar. Olijf, naturel en wit voeren de boventoon, aangevuld met een vleugje goud.

Green harmony

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

De stijl Green Harmony van KAAT Amsterdam zorgt voor harmonie in je slaapkamer. De kleur groen is kalmerend en heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand. Het is de kleur van de natuur en van het leven. De perfecte kleur dus voor de slaapkamer voor iedereen die balans en evenwicht zoekt. Verschillende tinten groen gecombineerd met roze en grijze details versterken dit rustgevende gevoel.

Vintage vibes

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

De retrotrend Vintage Vibes is geïnspireerd op de jaren ’50 en geeft een nostalgisch en tegelijkertijd vrolijk gevoel. Zachte poedertinten in de kleuren roze, blauw, lila en mosterdgeel zorgen voor een licht en toegankelijk beeld.

Eclectic madness

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Eclectic madness geeft een vertaling weer van generatie Z: individualistisch, kleurrijk en eclectisch. Alles kan en alles mag. Felle, bonte kleuren als geel, rood, blauw, groen en roze worden met elkaar gecombineerd waardoor gewaagde contrasten ontstaan. Krachtige, uitgesproken kleuren worden in de dessins gecombineerd met sprankelende bloemen, opvallende geometrische vlakken en karakteristieke banen. Combinaties die zorgenvoor een verrassende uitstraling.

Blue tones

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis 

Accessoires in alle mogelijke blauwtinten. Door de juiste combinatie te kiezen, krijgt het interieur een meer klassieke, landelijke of juist heel moderne uitstraling. De toevoeging van lichtere blauwtinten draagt bij aan het zomerse gevoel. Doordat alle kleuren blauw perfect passen in het kleurenpallet creeer je niet alleen een opvallende uitstraling, maar tegelijkertijd ook ook een rustgevend geheel.

Vier nieuwe zomerse strandlakens

FotoAccessoires voor een frisse voorjaarslook in huis

De collectie strandlakens van KAAT Amsterdam, die vorig jaar is geïntroduceerd, wordt dit voorjaar wegens succes uitgebreid met vier zomerse, kleurrijke strandlakens. Alle strandlakens van KAAT Amsterdam zijn gemaakt van extreem zacht katoen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen