pinterest
Woonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis

Woonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is dé place to be om de nieuwste woontrends te spotten inspiratie op te doen en advies in te winnen als je bezig met het (ver)bouwen of inrichten van je woning. Meer dan 200 exposanten staan voor je klaar en kunnen je voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, het vormgeven van je tuin en het bouwen van je droomhuis

Inspirerend

FotoWoonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis

FotoWoonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis 

Beurs Eigen Huis is een walhalla voor iedereen die wooninspiratie op wil doen of rondloopt met plannen om te gaan bouwen, verbouwen of verhuizen. Op de beurs zijn meer dan tweehonderd exposanten aanwezig waarbij je terechtkunt met al je woonvragen. Ga langs bij de experts van SKYGATE met toffe stalen binnendeuren. Check in bij de tegelexperts van Baldosas Tegels als je op zoek bent naar een bijzondere tegelvloer. En klop aan Barts Food Factory als je jouw droom van een buitenkeuken wilt realiseren. Benieuwd welke exposanten er nog meer aanwezig zijn? Bekijk dan de deelnemerslijst op realiseerjedroomhuis.nl.

200 experts in één dag 

FotoWoonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis 

Met meer dan tweehonderd experts onder één dak is Beurs Eigen Huis niet alleen een beurs waar je lekker kunt rondstruinen. Het is zeker ook een plek waar je kunt werken aan de realisatie van jouw droomhuis. Tip: neem je (bouw)tekeningen mee en schuif aan bij architecten, klimaatexperts, kleuradviseurs, interieurarchitecten, hypotheekverstrekkers, lichtadviseurs en meer!

Trendsessies 

FotoWoonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis

FotoWoonplannen? Bezoek de Beurs Eigen Huis 

Tijdens Beurs Eigen Huis worden de hele dag door presentaties gegeven. Ook de komende editie zijn er weer volop inspirerende sessies over o.a. energiebesparing, hoe pak je het bouwen van een huis aan, de aanleg van je tuin, de ideale indeling van je huis en veel tips en adviezen van de experts van Vereniging Eigen Huis. Heb je specifieke interesses, dan kun je het beste vooraf even het podiumprogramma checken. Zo zorg je ervoor dat jouw dagprogramma op de beurs staat als een huis.

Tickets en informatie vind je via www.realiseerjedroomhuis.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen