pinterest
Inspirerend wonen: Ibiza life

Inspirerend wonen: Ibiza life

Wie aan Ibiza denkt, denkt aan zon, zee, wilde natuur en de Mediterrane levensstijl. Maar tegelijkertijd staat Ibiza ook voor fantastisch design, funky interieurs en verrukkelijk eten. De hype blijft duren, en terecht. Hoog tijd dus voor een ode aan de goede smaak en la pura vida! Een introductie tot The Bohemian chic way of life, geen traditionele reisgids. Centraal staan de mensen. De huizen. Het leven op het eiland.

Onconventioneel

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

Al sinds de jaren dertig, en dan vooral tijdens de jaren zestig, trekt Ibiza ontelbare creatievelingen, artiesten, free spirits, hippies en cultfiguren aan. Niet alleen door de adembenemende schoonheid van het eiland en z’n wilde, ongerepte natuur – maar vooral door de unieke identiteit en spirit van het eiland, dat uitblinkt in tolerantie, verwantschap en het onconventionele karakter. Auteur Anne Poelmans ontmoet Ibiza-locals die al jàrenlang verknocht zijn aan het eiland en sprak met hen over de lokale gewoontes, tradities én de tientallen redenen waarom ze ‘hun eiland’ absoluut niet zouden kunnen missen.

Authentiek en modern

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

Life is Ibiza schetst in de verschillende hoofdstukken een overzicht van de meest opvallende huizen op het eiland, de natuur en de mensen. Je vindt er ontelbare droomhuizen en een indrukwekkende verscheidenheid aan bouwstijlen. Van de authentieke Ibiza stijl – met de typische Finca’s - tot een modernistisch, minimalistisch design. Kijk binnen bij exclusieve interieurprojecten van topdesigners en creatievelingen en droom weg bij talloze architecturale projecten. Met foto's van o.a. Serge Anton, Fernando Aldaen Adrian Houston.

Goede smaak

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

Over de auteur

De wereld van Fashion & Beauty kent geen geheimen voor Anne Poelmans. Ze was acht jaar lang de hoofdstyliste van ELLE België, leidde drie jaar lang de website van ELLE en is momenteel medewerker voor Vogue. Verder is ze de ruggensteun voor opstartende Belgische merken en geeft ze workshops social media aan winkels en merken. Als kind groeide ze op in Ibiza, wat haar speciale band met het eiland verklaart. Ze publiceerde dan ook al verschillende reisgidsen over Ibiza. 

FotoInspirerend wonen: Ibiza life

Uitgeverij Lannoo| hardcover | ISBN 9789401449106 | Engelstalig


Bestel hem bij BOL.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen