pinterest
Inspirerende woonideeën en trends

Inspirerende woonideeën en trends

Ga je verbouwen, verhuizen of ga je voor een verandering van je interieur? UW-WOONIDEE is een nieuwe en overzichtelijke website met honderden woonideeën in beeld. Of het nu voor de keuken, de badkamer, de woonkamer of de slaapkamer is, voor een groot of klein budget, op uw-woonidee.nl staan vele inspirerende interieuren afgebeeld met bijbehorende produkt-informatie.

FotoInspirerende woonideeën en trends

Keuken verbouwen?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je je keuken verbouwen? Op UW-WOONIDEE staan alle keukens en losse keuken-onderdelen overzichtelijk bij elkaar. Hou je van een strakke, moderne keuken of voel je meer voor een keuken met landelijke sfeer? Inbouwovens, kokend-water-kranen, spoelbakken en vaatwassers. Van tegelwand tot houten keukenvloer en van traditioneel fornuis tot branders in het werkblad, je kan het allemaal vinden op de inspirerende website. En als je op de foto's klikt, krijg je meteen alle informatie. 

FotoInspirerende woonideeën en trends

Op zoek naar een sfeervolle haard?

Een haard of kachel is altijd een sfeervolle toevoeging aan het interieur. Of het nu in de woonkamer of in de keuken of slaapkamer is; als stijlvolle ruimteverdeler of in een hoek. Haarden en kachels brandend op hout, gas, pellets of bio-ethanol; open of achter een gesloten glazen deur. En sommige haarden kunnen zelfs het hele huis verwarmen! Op UW-WOONIDEE vind je genoeg sfeerbeelden en ideeën om de kachel of haard te vinden, die bij jouw woonstijl past.

FotoInspirerende woonideeën en trends

Een nieuwe badkamer?

Tegenwoordig is de badkamer niet zomaar meer een ruimte waar je je wast en je tanden poetst. De badkamer van nu is een volwaardige leefruimte waarbij ontspanning voorop staat. Of de ruimtenu klein is of groot (en dat geldt ook voor het budget) er is voor elke stijl een heuse home-spa in te richten. Combibaden, multi-functionele douchecabinesen handige hoekoplossingen voor baden, douches en badkamermeubels. Van thermostaatkranen tot tegels en houten vloeren. Van vloerverwarming tot wasbak, spiegel en kraan. Op UW-WOONIDEE vind je alles wat je nodig hebt voor een nieuwe badkamer plus een grote hoeveelheid inspirerende badkamerideeën.

FotoInspirerende woonideeën en trends

Op zoek naar een nieuwe vloer?

De vloer is de basis van het interieur. Daarom dient de juiste vloer niet alleen mooi te zijn, hij moet ook comfortabel en gemakkelijk te onderhouden zijn. Kies je voor natuurlijk hout of robuust natuursteen of ga je voor de look-alikes? Tegels, laminaat en kunststof zijn tegenwoordig nauwelijks van hout en natuursteen te onderscheiden. Wordt het een strakke gietvloer of misschien een heerlijk warm tapijt. Er zijn vloeren voor elke persoonlijke stijl en voor ieder budget, het is alleen zaak om een keuze te maken. Op UW-WOONIDEE vindt je inspirerende interieur-ideeën en de bijbehorende informatie om je te helpen een keuze te maken. 

FotoInspirerende woonideeën en trends

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen