pinterest
Instelbare nachtkastjes

Instelbare nachtkastjes

Het innovatieve Nederlandse beddenmerk Beddelicious introduceerde eerder deze maand al de Blockspring, een volledig instelbare boxspring voorzien van het unieke Blocks_system. Nu gaan ze nog een stapje verder met de Bedboy, een volledig instelbaar nachtkastje ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Pieter Nota en Jan Gunneweg (bekend van de houten fiets ‘Bough Bike’). Van bestaande nachtkastjes is de hoogte vaak een probleem: net té hoog, té laag of gewoon niet in verhouding met je bed. De Bedboy is volledig op hoogte in te stellen (van 48 tot 68 cm), om zo aan te sluiten op de hoogte van het bed. Er zijn twee varianten: de X, ontworpen door Pieter Nota, en de L, ontworpen door Jan Gunneweg.

FotoInstelbare nachtkastjes 
“Slapen heeft een groot effect op alles wat we doen. Om de balans te vinden moet een bed passen bij ieders fysieke kenmerken, maar ook bij de wensen en stijl”, aldus Maarten Stoffels, directeur van Beddelicious. “Ik vind daarom dat alles in de slaapkamer aanpasbaar en instelbaar moet kunnen zijn, zodat het precies aansluit bij alle persoonlijke wensen. Een passend matras en matching nachtkastje zijn nog maar het topje van de ijsberg. Overigens is het kastje ook zeer geschikt om bijvoorbeeld als tafeltje te gebruiken in de woonkamer.”

Bedboy X: bijzonder in zijn eenvoud

FotoInstelbare nachtkastjes

FotoInstelbare nachtkastjes

Het nachtkastje Bedboy X van de West-Friese meubelontwerper Pieter Nota kenmerkt zich door zijn onderstel in de vorm van een X. Het onderstel kan op verschillende hoogtes worden ingesteld en stevig worden vastgezet dankzij het scharniersysteem. Het kastje is 50 cm breed, 40 cm diep en de hoogte kan variëren tussen de 48 en 68 cm.

Bedboy L: stijlvol en ambachtelijk

FotoInstelbare nachtkastjes

FotoInstelbare nachtkastjes
Jan Gunneweg  tekende voor de Bedboy L. Deze Bedboy werkt met een kliksysteem waarbij het opbergvakje eenvoudig gekanteld kan worden en daarmee loskomt van het L-vormige onderstel. Dit kastje is 45 cm breed, 50 cm diep en 77 cm hoog. Het opbergvakje kan in hoogte variëren tussen de 48 en 68 cm. De productie van beide nachtkastjes vindt plaats in Nederland, met aandacht voor kwaliteit en respect voor de natuur. Het onderstel van beide Bedboys is gemaakt van massief eikenhout en voorzien van een laagje olie. De opbergvakjes zijn vervaardigd uit mdf en gelakt in tijdloos zuiverwit of zwartgrijs.

FotoInstelbare nachtkastjes

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen