pinterest
Interieurtip: werk de radiator weg met een radiatorombouw

Interieurtip: werk de radiator weg met een radiatorombouw

Zijn de radiatoren in jouw interieur een doorn in het oog? Dan kan je de radiator netjes wegwerken met een radiatorombouw. De Plintenfabriek maakt deze op maat, waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren, deksels en types ombouw. Zo heb je precies de ombouw die past bij jouw woonstijl en praktisch is voor jouw woning.

Radiatorombouw op maat

Wanneer je een radiator hebt die prominent aanwezig is en je wilt deze wegwerken, dan kan je op maat een radiatorombouw laten maken. Het inmeten van een radiatorombouw is erg specialistisch werk. Vandaar dat de Plintenfabriek ervoor heeft gekozen om radiatorombouwen enkel te maken na inmeting door een van haar gecertificeerde timmermannen. Vanuit zijn ervaring zal hij je helpen met wat mooi, maar vooral ook praktisch is. Tijdens de inmeting worden ook het type ombouw, het type deksel, de kleur en de glansgraad besproken.

FotoInterieurtip: werk de radiator weg met een radiatorombouw

Meer weten? Kijk hier hoe het werkt. De Plintenfabriek staat bekend om het brede assortiment plinten en afwerkmaterialen voor het interieur in diverse stijlen en materialen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen