pinterest
Interieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema's

Interieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema's

Elk najaar kondigt behang- en verfspecialist Graham & Brown zijn interieurtrends voor het komende jaar aan. Voor 2023 staan er vier hoofdthema's op het programma, Why on Earth, EuphoriaBreathing Space en Absolutely Flawsome.

Why on earth

FotoInterieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema's

Alle soorten op aarde zijn verweven met de natuur, waarbij elk organisme een rol speelt in de dagelijkse ontwikkeling van ons milieu. De Why on earth trend benadrukt de noodzaak om voor onze eindige hulpbronnen te zorgen en de natuur in staat te stellen terug te nemen wat zij heeft verloren en daarmee zichzelf te genezen. Graham & Brown is een CO2-neutraal bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt voor de materialen en bewust kiest voor de duurzame weg.

Euphoria

FotoInterieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema'sDeze trend is een verkenning van surrealistisch en psychedelisch werk. Met Euphoria worden we ons hyperbewust van de omgeving om ons heen en de gedurfde en stimulerende factoren die deel uitmaken van het dagelijks leven. Het toegenomen gebruik van gelegaliseerde natuurlijke en chemische psychedelica heeft ons aangemoedigd om dieper in de metaverse te kijken en na te denken. De behangspecialist ziet dit als de volgende evolutie van sociale connectie, de opvolger van het internet en de toekomst van de bevolking.

Breathing Space

FotoInterieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema'sDe naam van deze trend zegt het al, ruimte voor zelfzorg en zorgen voor elkaar. Dit gaan we omarmen in 2023. In deze moeilijke tijden is het belangrijk om rekening te houden met onze geestelijke gezondheid en de mentaliteit van de mensen om ons heen. Breathing Space is zacht en gevoelig, met uitnodigende, onopvallende kleuren. 

Absolutely Flawsome

FotoInterieurtrends van 2023, onderverdeeld in vier hoofdthema'sDeze trend is ontstaan uit het omarmen van de verschillen en imperfecties in alles en iedereen. En daarbij hoort het vieren van de unieke kwaliteiten die elk persoon met zich meedraagt. De smeltkroes van multiculturele verwijzingen en het allesomvattende waarin je gelooft. Daar staat Absolutely Flawsome voor.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen