pinterest
Luxe uitstraling met grote huisnummers

Luxe uitstraling met grote huisnummers

Duidelijk en stijlvoel, dat zijn deze XL- en XXL-huisnummers. Ze dragen bij aan een luxe uitstraling van je woning. Daarnaast helpen ze bij de zoektocht naar het juiste adres in een onbekende, soms slecht verlichte straat. Voor je eigen visite is dat handig, maar voor hulpdiensten, zoals ziekenauto’s en brandweer zonder meer noodzaak. De combinatie van mooie vormgeving en betere herkenbaarheid betekent winst voor zowel zichtbaarheid als uitstraling.

Trendy en handig

FotoLuxe uitstraling met grote huisnummers

De nieuwe roestvast stalen XL- en XXL-huisnummers van Intersteel zijn leverbaar in een hoogte van 300 mm en 500 mm, de gangbare hoogte van huisnummers is veelal 120-150 mm. De cijfers zijn strak en modern vormgegeven en slechts 2 mm dun. Met behulp van M5 draadeinden aan de achterzijde, zijn ze geschikt voor montage op stenen muren. De huisnummers zijn beschikbaar in modern geborsteld rvs en in trendy zwart.

Over Intersteel

FotoLuxe uitstraling met grote huisnummers

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: Modern & Strak, Landelijk & Klassiek of Vintage & Retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer-ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen