pinterest
Italiaans design

Italiaans design

Italië is een van de populairste vakantielanden. Nog even en het prachtie Zuid-Europese land wordt weer overspoeld door toeristen, ook Nederlanders trekken er graag massaal naartoe. Maar Italië is op zijn beurt overal aanwezig in ons land. Daarom, vijf geweldige Italiaanse ontwerpen die we graag in huis hebben.  

Vrijstaand bad

FotoItaliaans design

Luca Sanitair heeft het aantal vrijstaande acryl, inbouw- en solid surface baden (of de foto mat zwart) in kleur uitgebreid. Italiaans design en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste sleutelwoorden. Tevens heeft Luca Sanitair nu meer aanbod in een bredere prijsrange. 

Zichtbare leidingen

FotoItaliaans design

JEE-O heeft samen met de Italiaanse topontwerper Brian Sironi een nieuwe collectie ontwikkeld: de flow series. Uitgangspunt was dat water de vorm aanneemt van het object waarin het zich bevindt. Tot het water uit de kraan stroomt en vrij is om elke vorm aan te nemen. De leidingen zien we zelden, ze zitten weggestopt achter muren en onder vloeren. Met de kranen uit flow series wordt de leiding zichtbaar en loopt door tot in de badkamer.

Verfijnd

FotoItaliaans design

Alle kranen van MGS zijn van massief rvs. Door het materiaal, het speciale verwerkingsproces in combinatie met verfijnde Italiaanse vormgeving, technische finesse en functionaliteit weet MGS altijd kranen met een eigen identiteit te ontwerpen. Op de foto een van de kranen uit de nieuwe serie Penta, kranen met vijf ergonomische inkepingen.

Modern meets classic

FotoItaliaans design

Model Frame van de Italiaanse architect Iosa Ghini is een groot succes, ook in Nederland. Dit model van Snaidero is een perfect voorbeeld van modern meets classic.  

Functioneel design

FotoItaliaans design

De MGS Spin D is een dual spray keukenkraan met een nieuwe uittrek unit met magneet systeem, waardoor de unit perfect aansluit. Door een kleine rvs schuifregelaar kan er simpel tussen een normale of hardere spray gekozen worden. De kenmerken zijn: handige hoge uitloop, 360°draaibaar en een uittrekbare perlator met dubbele sproeistand.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen