pinterest
In elke ruimte een andere temperatuur

In elke ruimte een andere temperatuur

Een klimaattoestel dat actief verwarmt én koelt. De nieuwe Briza 22 van Jaga verwarmt in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer. De ventilatorconvector is qua vermogen en koelcapaciteit te vergelijken met airconditioning, maar kan daarnaast een ruimte ook snel verwarmen zoals een reguliere radiator. De innovatieve inbouw Briza 22 zorgt zo voor een comfortabel binnenklimaat in elk seizoen. Door de warmtewisselaar kan het apparaat verwarmen en koelen. In de winter stroomt er warm water door het toestel en wordt er warme lucht via een ingebouwde ventilator de ruimte in gebracht. In de zomer gebeurt hetzelfde alleen dan met koud water en koude lucht. Bijzonder aan de Briza 22 is dat het toestel het slankste type is op de markt met zo’n groot vermogen. Het apparaat kan verwarmen tot 21162 W (75/65/20°C) en koelen tot 10042 W (7/12/27°C). 

In elke ruimte een andere temperatuur

FotoIn elke ruimte een andere temperatuur

De Briza 22 beschikt over de ingenieuze Low-H2O-techniek om energiezuinig te verwarmen. Door de hoge efficiëntie is het energieverbruik van de Briza 22 zeer laag en door de lage temperaturen hebben de motoren een langere levensduur. De nieuwste EC-motoren van EBM-PAPST zorgen voor een verlaging van de bedrijfskosten, verminderen de impact op het milieu en imponeren met hun stille werking. 

Energiezuinig

FotoIn elke ruimte een andere temperatuur

De moderne Briza 22 is verkrijgbaar als wand- of plafondinbouw in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn er twee modellen: een 2-pijpsuitvoering en een 4-pijpsuitvoering. De 2-pijpsuitvoering beschikt over één warmtewisselaar waardoor deze kan verwarmen óf koelen. De 4-pijpsuitvoering maakt het mogelijk om te verwarmen én tegelijkertijd te koelen in verschillende ruimtes van een gebouw, doordat het apparaat beschikt over twee warmtewisselaars. 

Stil en onopvallend

FotoIn elke ruimte een andere temperatuur

Briza 22 heeft, ondanks het hoge vermogen, een uitzonderlijke stille werking en voldoet aan zeer strenge geluidseisen. Dit maakt dit toestel uitermate geschikt voor utiliteitsbouw, zoals winkelruimtes, kantoorpanden, schoolgebouwen, hotels en meer. Vooral in publieke gebouwen met meerdere ruimtes is het handig als verschillende ruimtes andere temperaturen kunnen hebben. Dit is eenvoudig te regelen via de nieuwste domoticasystemen en thermostaten. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen