pinterest
Je huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie

Je huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie

Met de nieuwe Hema wooncollectie maak je je huis helemaal klaar voor het najaar. Met de vier verschillende kleurenthema's kan je alle kanten op en creëer je warmte en gezelligheid in huis. 

Voor iedere woonstijl

De nieuwe Hema wonen-collectie heeft alles om jouw huis klaar te maken voor de komende gure najaarsdagen. Er is voor iedere woonstijl wel iets leuks te vinden. Met het oog op het najaar zijn er vier kleurenthema’s ontwikkeld waar je uit kan kiezen of mee kan mixen.

FotoJe huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie

Zo is er oudroze met bordeauxrood voor een zacht en warm interieur en zijn er pasteltinten die niet alleen zacht en zoet, maar ook heel stoer kunnen zijn. Er zijn accessoires in het zwart, wit en grijs, die rust en eenvoud brengen in huis. De combinatie van mint en petrol en okergeel, waarmee je warmte, maar tegelijkertijd een frisse uitstraling creëert. Met deze nieuwe kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de meest zachte plaids en kleurrijke kussenhoezen tot prachtige vazen en een bijpassend servies. De HEMA wooncollectie is vanaf nu verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Koken & tafelen

Korte en donkere dagen vragen om een smeuïge stoofpot, fijne ovenschotel of een goede stamppot. De nieuwste braadpannen en ovenschalen van HEMA zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook nog eens heel leuk uit op tafel. De braadpannen zijn gemaakt van aluminium en tijdelijk verkrijgbaar in het lichtgrijs en in het blauw.

FotoJe huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie
Het servies is ook uitgebracht in nieuwe kleuren, waardoor deze leuk te combineren zijn met de woonaccessoires. Zo is er gebruik gemaakt van verschillende reliëfs, die ook terug te vinden zijn in het nieuwe servies, en materialen zoals keramiek en gekleurd glas. Daarnaast zijn veel accessoires in verschillende maten uitgebracht.

Bed & bad

FotoJe huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie
HEMA komt dit najaar ook met een nieuwe collectie bed- en badtextiel. Met verschillende dessins en kleuren, geef jij jouw slaapkamer een complete make-over. Daarnaast is de HEMA badtextiel collectie voorzien van nieuwe kleuren en een nieuwe structuur. Met stippen, zigzagprint en kleuren als blauw, grijs en pastelgroen kun je nu zelfs jouw badkamer aanpassen op de inrichting van je huis.

Bron: hema.nl

FotoJe huis klaar voor het najaar met de nieuwe HEMA wonen collectie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen