pinterest
Jaloezieën en licht in één

Jaloezieën en licht in één

Het intelligente Systeem van Gira's 3000 datcde besturing van licht, jaloezie en verwarming omvat, is vernieuwd. Het systeem herkent automatisch of deze op een jaloezie of licht basiseenheid zijn geplaatst en passen overeenkomstig hun functionaliteit aan.

FotoJaloezieën en licht in één

Naast de handmatige of automatische besturing van functies maakt Bluetooth de programmering en bediening via de Gira App mogelijk: met de smartphone of tablet comfortabel vanaf de bank, zonder speciale programmeertools of een netwerk. Dat is ideaal voor gebruikers die van wooncomfort houden.

Dimmers 

FotoJaloezieën en licht in één

Ook introduceert gira in het systeem 3000 twee nieuwe universele dimmers. Wat vroeger luxe was, is nu standaard – de dimmer. Met de dimmer kan de lichtsterkte comfortabel geregeld worden. Dit geldt tevens voor ledverlichting die inmiddels ook in huis gemeengoed zijn geworden. Het probleem daarbij is echter dat er voor elk type led een speciale dimmer bestaat. Gira heeft nu een universele dimmer ontwikkeld die 'meedenkt' en zich automatisch aanpast.

FotoJaloezieën en licht in één

De universele led-draaidimmer-basiselementen vervangen de 8 conventionele dimmer-basiselementen welke in het programma zaten. De nieuwe compacte dimmers maken deel uit van Gira Systeem 3000.

Lichtbesturing

FotoJaloezieën en licht in één

Door de Gira licht- en jaloeziebesturing te integreren in het nieuwe Systeem 3000 stelt Gira een compact en overzichtelijk assortiment voor de belangrijkste functionaliteiten in de elektrotechnische installatie ter beschikking. Door gebruik te maken van eenzelfde systeemopzetstukken voor zowel licht als jaloezie basiselementen wordt het totaal aantal systeemcomponenten verminderd. Voor elektrotechnisch installateurs betekent dat minder componenten, een overzichtelijker systeem en minder voorraad.

Meer weten over domotica in huis, kijk dan hier.

FotoJaloezieën en licht in één

Voor meer binnenzonwering, check hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen