pinterest
Jubileum UW Woonboek

Jubileum UW Woonboek

BouwMedia, de Haarlemse uitgever van de UW Woonmagazines, bestaat 10 jaar. Om dit jubileum te vieren is een prachtig interieurboek samengesteld. De trouwe adverteerders en enkele Nederlandse architecten, waaronder Eric Kant, Remy Meijers en Studio Kees Marcelis, werkten mee aan het omvangrijke, 354 pagina's tellende kijkboek. Prachtige foto's en inspirerende teksten zorgen ervoor dat je in het boek blijft bladeren.

Dit jubileum Woonboek is een mooi cadeau van de uitgever aan zichzelf en aan iedereen, die geïnspireerd wil raken. 

Geschiedenis 

FotoJubileum UW Woonboek

Het moet ergens in het voorjaar van 2008 zijn geweest. Uitgevers Stephan Beelen en Bert Romeijn steken de koppen bij elkaar met het volgende idee, een uitgeverij beginnen met inspirerende woonbladen. Aan het einde van datzelfde jaar is BouwMedia een feit. Het blijkt een succesformule. De populaire magazines, in de volksmond de UW-Gidsen genoemd, blijken al snel onmisbaar voor mensen die gaan verbouwen en op zoek zijn naar een nieuwe keuken, badkamer, een haard of vloer.

Een dagelijkse stroom van woonnieuws en interieurinspiratie

Samen met de gelieerde woonwebsites komt er een dagelijkse stroom woonnieuws en inspiratie op gang. Gedurende al die jaren blijven de uitgevers, samen met hun hechte team, geloven in print en vinden ze zichzelf en het vak continu opnieuw uit. Zodat tegenwoordig alle aspecten van wonen aan bod komen, waaronder ook de tuin en het zwembad. De rode draad is samenwerken, plezier en vertrouwen. Langdurige contracten met vormgevers, drukker, partners en adverteerders maken het plaatje compleet. 

Partners en architecten

Dit jubileumboek is een ode aan tien jaar vriendschappen, vertrouwen, samenwerking en de mooie kanten van het leven. We zijn ontzettend blij met alle partners en gerenommeerde architecten van internationale allure, die met ons dit prachtige boek hebben gemaakt.

FotoJubileum UW Woonboek 

Bovenstaande foto is onderdeel van een grote woonboerderij die Studio Kees Marcelis heeft verbouwd en ingericht. In het boek staan nog meer prachtige paginagrote beelden, waarop de hand van Studio Kees Marcelis duidelijk zichtbaar is. De foto onder staat in UW Woonboek met een prachtig verhaal van architect Eric Kant over leven en wonen in Nederland, maar mét een mediterrane sfeer. 

FotoJubileum UW Woonboek

Veel van de trouwe adverteerders van BouwMedia namen deel aan UW Woonboek. Waaronder DRU Verwarming. Deze haarden specialist staat al jaren op een vaste plek in UW-Haard magazine. Op de foto van DRU die hieronder is afgebeeld staat een inbouw gashaard Global Fires 55XT BF die in staat in een kleine ruimte goed te verwarmen. Ook keukens, badkamers, vloeren, fornuizen, koelkasten en kranen komen veelvulidg aan bod. 

FotoJubileum UW Woonboek 

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen