pinterest
Something old, something new maken de sfeer in huis

Something old, something new maken de sfeer in huis

Karwei is de bouwmarkt voor klussen en inrichten. Maar voor interieuradvies en de laatste trends kun je er ook terecht. Zo gaan ze nu, in het najaar, terug in de tijd. Voor velen van ons zijn de momenten dat je aan vroeger denkt als een warme deken. Je jeugd, de onbezorgdheid en een eerste liefde zijn mooie herinneringen. Een accessoire in huis kan dit gevoel oproepen. En dat wil je bewerkstelligen met je interieur, combineer daarom vintage klassiekers met accessoires van nu.

Best of both worlds

FotoSomething old, something new maken de sfeer in huis

Vroeger en nu kun je het best combineren door moderne meubels met vintage accessoires in huis te zetten. Of natuurlijk andersom, waarbij je kiest voor retro meubilair. Komt je erfenis van oma toch nog goed van pas. Zet oude beeldjes en bijzondere relikwiƫn in een tijdloze kast en je kunt er elke dag weer van genieten. Bovendien roepen ze de herinneringen van weleer aan.

Rond is altijd goed

FotoSomething old, something new maken de sfeer in huis

In een retro interieur staan ronde vormen en zachte lijnen centraal. Denk daarbij aan een ronde houten tafel, die tegenwoordig juist weer heel hip is, midden in de ruimte en ronde spiegels aan de wand. Om het geheel af te maken kies je voor verlichting in de vorm van bolvormige lampen, die in de herfst en winter de hele dag gezellig kunnen branden.

Thuis tijdreizen

FotoSomething old, something new maken de sfeer in huis

Een huis waarin volop gekozen is voor persoonlijke spullen, accessoires van vroeger, die zijn neergezet op een vaste plek, is een thuis. Je vindt er rust en sfeer. En het mooie van de vintage woontrend is, dat je kunt blijven combineren. En als alles staat, kun je er lekker van een afstandje op de bank van genieten.

Natuurlijk!

FotoSomething old, something new maken de sfeer in huis

Zie je jezelf al zitten op die stoel daar? Naast je zelf gemaakt altaar met spulletjes die voor jou belangrijk zijn in je leven. Hout hoort daar zeker bij. Dat is 'grondstof' nummer 1 van een vintage inrichting. Rotan en, wie kent ze nog, de houten latjes in een donkere kleur tegen de muur zijn goede basismaterialen om te combineren met lichtere meubels en accessoires. Als je hout gaatgebruiken, is het belangrijk dat dit wat donkerder is. Omdat de vintage look nu eenmaal donker hout bevat. Met een likje beits geef je elk stuk hout de vintagelook.

In samenwerking met Karwei

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen