pinterest
Keramische tegels in outdoorcollectie Piet Boon

Keramische tegels in outdoorcollectie Piet Boon

Op zoek naar mooie en gebruiksvriendelijke tegels voor buiten? Piet Boon heeft een mooie outdoorcollectie die bestaat uit vier verschillende keramische tegels. Deze tegels zijn ideaal voor de tuin en het dakterras, omdat ze kleurvast, vlekbestendig, kras- en slijtvast, ‘easy to clean’ en ook nog eens vorstbestendig zijn. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, structuren en uitstralingen.

Perfecte combinatie

FotoKeramische tegels in outdoorcollectie Piet BoonDe passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile-serie. Dit assortiment bestaat uit vier exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen: ROCK, ASH, SMOKE en DUST. Omdat het patroon op de tegels niet wordt herhaald, zijn ze niet van echt te onderscheiden. 

Intense kleuren

FotoKeramische tegels in outdoorcollectie Piet BoonDe andere tegel, de GIANT Tile, maakt de outdoor collectie van Piet Boon by Douglas & Jones compleet. De rijke intense kleuren van deze tegel geven een uniek uiterlijk. En dat is precies waar de ontwerpstudio van Piet Boon voor staat: harmonieus en tijdloos met een luxe uitstraling. De passie om zowel binnen als buiten tot leven te laten komen, zorgt ervoor dat deze buiten een gevoel van binnen krijgt. Voor meer informatie: download de brochure

Bekijk hier ook de binnentegel collecties van Piet Boon by Douglas & Jones

Piet Boon tegels by Douglas & Jones

Designed to Last

Informatie aanvragen bij Piet Boon tegels by Douglas & Jones

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen