Zo maak je herinneringen tijdens de feestdagen

Meer dan ooit draait het leven om herinneringen maken. De feestdagen zijn daar een goed moment voor. Gezellig samenzijn met de mensen van wie je houdt. De Holiday Collection van Desenio viert met je mee. De collectie bevat posters die deze dagen extra speciaal maken. Decoreer je huis, de muren en tafels met behulp van de volgende tips.

Leuk idee, posters wisselen

Desenio kerstposters

Heb je al ingelijste posters aan de muur? Dan heeft Desenio het leuke idee om te kiezen voor seizoens posters en die af te wisselen. Kies dan wel steeds voor hetzelfde formaat posters. En als de feestdagen voorbij zijn, ruil je ze weer om. Op deze manier maak je heel eenvoudig en goedkoop een sfeervol huis dat precies past bij de tijd van het jaar.

Mooie eetervaring

Desenio kersttafel

Het is waar, een feestelijk versierde eettafel is het middelpunt van bijvoorbeeld kerst. Je kunt ook helemaal los gaan op zo'n tafel. Creëer een onvergetelijke tafel met kerstversiering, kaarsen, mooi bestek en servies en prints die sfeerverhogend zijn. Denk hierbij aan kaarten met een sneeuwlandschap, de rode, groene, zilveren en gouden kerstkleuren en rijk versierde kaarten. Dat maakt de tafel helemaal af. 

Geef een creatief cadeau

Desenio kerstcadeaus

Wil je je familie of vrienden op een originele manier uitnodigen of wil je de tafelschikking op een bijzondere manier weergeven, dan kun je ook kiezen voor de kleinere formaten posters van Desenio. Op de achterkant van het hoogwaardige papier kun je schrijven en de ontvanger kan het op zijn beurt hergebruiken als decoratie voor de feestdagen. Zo blijf je in de sfeer en is je kerst van uitnodiging tot einde avond een feestelijke ontmoeting.

We wensen je fijne kerstdagen!

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen