pinterest
Kerst, omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen

Kerst, omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen

We doen het gewoon, het nieuwe kookboek van Donna Hay over Kerst nu alvast promoten, terwijl er nog een nazomer aankomt. Maar we weten ook dat er echt alweer wordt nagedacht over die kerstdagen. Dat begint eigenlijk al op het moment dat de dagen zichtbaar korter worden. Dus, een geweldig kookboek vol recepten om heerlijk in je keuken te kokkerellen tijdens die gezellige dagen in december. Bovendien heb je dan alle tijd om je gerechten alvast een keer klaar te maken om straks zelf binnen de familie en vrienden bekend te staan als culinair wonder.

Zo wordt kerst vieren een nog groter feest

FotoKerst, omdat je niet vroeg genoeg kunt beginnen

Leer écht goede kalkoen uit de oven maken, zet zalig gebak op tafel en maak verrukkelijke bijgerechten van diverse soorten groente. Aan de hand van Donna Hay's overheerlijke recepten in dit prachtig vormgegeven themaboek, wordt kerstvieren een nog groter feest. 

Kerst staat boordevol met Donna's bewezen succesrecepten, zowel de bekende klassiekers als fantastische moderne varianten. Volop inspiratie voor voor- en bijgerechten en heel veel opties voor de lekkerste ham, kalkoen en kreeft. Luchtige meringues, kruidig gebak, spectaculaire trifles en ijsdesserts. Koken met kerst is soms een grote uitdaging, zeker als je het voor een groot gezelschap doet of iets speciaals wilt bereiden. Daarom laat Donna Hay je in stap-voor-stapfotografie zien hoe je je gerecht kunt voorbereiden, en geeft ze tijdbesparende trucjes en tips voor de beste planning. Zo ga je de feestdagen vol vertrouwen tegemoet.

Uitgever: Spectrum | ISBN 978 90 00 37027 6 |Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen